prosit

Har varit som en levande nysmaskin idag. :| inte så trevligt nej, men men kittlas det i näsan så.. a woman has gotta do what a woman.. ja precis sådär något coolt. :)

jag sitter hemma hos min pojkvän, men han är inte här, vilken osis. :( han är nog hos grannen tror jag, och festar, tjohooo. Är väl meningen att jag ska dit sen någon gång, but who knows. En billys pizza från OK värmd i min egen lägenhet kanske inte är helt fel ändå ... eftersom jag är lite hungrig efter min cheeseburgare + milkshake på donken för typ 70 timmar sen.. :| haaha. Nej okej så länge sen var det inte, men alldeles för länge för lilla mig (som gillar mat!) att gå utan mat.. faktiskt.. morr. snart äter jag väl upp någon katt ute på gården eller något annat hemskt.. inte så snällt av mig så nej. Mat snart måste det bli !

Åååååh. Nu får jag inga svar på sms heller, så what to do? mat från ok eller inte? halllååå.  ?!
du har en svältande flickvän här faktiskt. ;( (aa)

Nej. får se hur det blir nu då. känner mig sugen på att gå iväg på en liten tur iaf, än att sitta här helt ensam och undra över livets mening och sånt annat tråkigt tjaffs. :)

BTW ! så fick jag träffa mina (mammas) bebisar idag, <3 åh vad jag ville kramas. shit jag kommer sakna dem som.. SÅHÄÄÄÄR mycket (och lite till) när jag är borta på Rhodos. :(((( jaja. får försöka klara mig.



puss på er

at home

nu sitter jag hemma hos Mathias, han sprang just iväg till en Temadag skolan har nere vid älven. eehehe, vi försov oss lite. (a eller ja, eftersom jag inte ens skulle vara med så var det han som försov sig, punkt slut. :D Nu kollar jag facebook, hostar, snorar och morrar lite för mig själv över att jag inte blivit helt underbart frisk under natten ! Allsmäktige någonting som kan friska mig, vart är du ? I've got cookieees. (a)

Igår bakade/gjorde vi chokladbollar (jag vet inte om man bakar chokladbollar). Eller jaa, Mathias gjorde väl allt. Pga min sjuuukishet så ville jag inte kladda ner allas chokladbollar med hosta. :) vad snäll jag är ! Det blev nog gott (jag kände ingen smak pga min näsa, typiskt!) men chokladbollar är alltid gott såatteeh. :D

Idag ska jag först släpa en ENORM väska hem till min lägenhet som ligger en bit bort (brukar ta runt en kvart att gå?) (nu kommer det ta minst en halvtimme med väskan, hahaha :() Sen ska jag packa om och lägga i MER saker, för allt som kanske möjligtvis skulle kunna vilja med till Rhodos ska med så jag inte inser att jag har något här som jag vill ha när jag väl börjat packa ..... såå. då ska ALLT med i denna väska (som jag fått låna av min baby så jag slapp bära ungefär 17 ryggsäckar, TACK <3) för att sedan sätta sig på ett tåg tillsammans med mig till borlänge, DÄR ska jag alltså släpa runt på den där väskan, + min ryggsäck ..... inte okej. hoppas på att hitta ett skåp som är nog stort för att slänga in dem i. :) det blir nice iaf. sen ska jag hem och försöka packa om IGEN. woho. då ska jag få med sakerna hemifrån som ska med också, hahahahahah. det här blir kul. 20 kilo får allt väga iaf. men jag måsta satsa på typ.. 15? Måste ju kunna shoppa där borta också. :O (a)


JAJA. nu ska jag sluta skriva, lalalal. :) får se om jag vågar springa ner och äta ngt sen så att min älskling inte halshugger mig. :)

xooxoxox
Louise

sjuk .. Rhodos om 3 dagar ?!?!

ja men absolut. bli sjuk nu, när jag ska åka till Rhodos på söndag. Great. Yay. jag är SÅHÄR glad just nu....
usch vad arg jag lät. :| men är lite putt på att jag måste tappa smak och luktsinne just nu, få ont i halsen, feber osv. dessutom (även om jag inte känner lukt så bra) så är jag överkänslig mot lukter ... say wuuut? ;( MORR.......

nu ska jag krypa ner hos min pojke. <3

Hey Monday

Javisst. Bra musik gör mig glad i själen!
Hey Monday - 6 month
får mig att tänka på min baby :$ <3


Imorgon är det skola. Har mest ångest över att jag ska ha ett matteprov i något som jag glömt över sommaren..... men får de till att plugga den här veckan så blir det nog bra. Det andra som är jobbigt är att esteterna ska åka iväg någonstans och sova över tisdag till onsdag. MEN DET VILL JAG INTE. för man ska ta med bekväma skor (converse?) stövlar/vattentäta skor (converse??) och varma kläder, badkläder OCH ALLT SÅNT.
jag känner inte för att motionera eller ngt. gå runt eller "leka" lekar ... (ja jag är negativ. men orkar inte. kan vi inte bara se film?!)

Nej fy bajs skit . orkar inte.

Lost in stereo ...

åh. All Time Low. Så underbart. Blir på bra humör bara jag slår på en låt, this is true love. ♥

Are you having trouble finding sleep at night,
Or does your lack of conscience tell you every-thing's
alright ?!

det är så perfekt. så klockrent. I love it. Totally love it. yum.

you belong with me.

ooh. kanske blir att åka till vansbro och fixa i lägenheten lite. det behövs innan skolstart, ehehehe. eftersom jag planerar att bo där lite mer än förra terminen, (a)  dessutom hoppas jag på att få en gullig sambo. hihih. :$
så det kommer nog bli bra det där. :)



Tävling, ooooh. 8)

As the pic says...
jag är med i en tävling om äkta löshår samt awesome hårfärg !
Tävlingen avgörs och är fixad och allt sånt av Lorenzotti, (flickan på bilden med det grymma håret!)
så att eehh..
checka hennes blogg!


http://lorenzotti.blogg.se/
it's great stuff.

15:59

ojojoj. vaknade nyss, haha. inser att jag har missat 14tåget, så nu hoppas jag på att det finns möjlighet att någon hämtar mig i mockfjärd klockan 19... (a annars får jag det jobbigt i regnet. fast en liten promenad skulle väl inte sitta fel?  (eeeh. jo. aldrig att jag skulle från mockfjärd till Djurås !)
Idag blir det att ta en fika med Annika och Stina hemma hos Erik. Det kommer bli awesome. :) lite fika och lite prat och knäppa frågor. Precis vad jag vill ha en sådan här onsdagskväll.
I miss my babies <3

MMT


the wounds you can't see are the hardest wounds to heal ~

♥♥

05:04

jag är vaken. som i att jag inte lagt mig än. herregud.
undrar hur bra min kropp kommer må imorgon,
troligtvis får jag må ännu värre än idag som straff
för att jag suttit uppe bara för att kunna smygkika
lite på min vackra pojke när han spelar wow och är gullig och glad.
totally worth it. ♥

en sliten tjej efter en hel dag av illamående, kissande var tionde minut, sårig hals och massa godisätande.

fast godisätandet kanske inte var något att gnälla över, hihi. (a har en supersöt pojkvän som köpt pizza också, gosh vad lyckligt lottad jag är. :') ♥ en ostpizza med ananas, min nya favorit tror jag allt. jag har insett att ananas är det godaste mest yummmmigaste man kan ha på pizza. (a I like. mucho mucho.
för övrigt skulle jag vilja leta fram mina gamla spanskaböcker och se om jag kan friska upp minnet lite, eftersom det kaaanske blir en resa till Italien i höst så är det väl bra om jag i alla fall kan fråga vart toaletten är ? Jag lovar, med min kissblåsa kommer det vara den mest använda frasen för mig.... ! hahaha. ;(
Nu ska jag återgå till att glo lite på Greys Anatomy. ♥ Fick låna en skiva av andra säsongen av Lina, tacktack! :*
xoxoxox osvosv.
~ LOUISE if you please ~

~ I just need you know ~


din famn gör mig hel
känslor svallar och fyller hela mig

jag svämmar över.

finns inget som kan rädda mig
när jag omringas av dina armar
när din andedräkt smeker min nacke
när våra läppar möts.

kärleken svämmar över.

vill aldrig försvinna från dig
vill aldrig förlora dig
vill alltid vara i din närhet
när mörkret kryper på
och jag får dela din värme ~

jag älskar dig. ♥♥

sjuuuuuuukis.

vem är det som bestämmer sånt här? orkar inte vara sjuk.
jag vill ha ett klagomöte med sjukiskungen, tack! du ska allt få höra precis vad jag tycker ! Louise är inte på humör atm. kan vara bra att ta skydd.
min hals känns som ett enda stort sår. från gommen ner till lååångt ner i halsen... gör ont om jag rör tungan at all, sväljer, pratar, ANDAS. satans äckelhals. vad har jag gjort ?! MORRRRRR.
dessutom börjar min urinvägsfittskitäckelgrejs komma tillbaka, YAAY......... WTF ?!?!? den förstörde min sista skolmånad, satte betyg och allt i fara, greeeat. och nu kommer det tillbaka precis till skolstarten? NEJ TACK. och jag orkar inte äta någon sablans medicin. för jag tänker inte ta en dejt med någon doktor. jag tänker dricka vatten som en sjöjungfru i afrika och ignorera allt. det borde funka , right ? vafan. värt ett försök I guess.
och ännu mer drygt är att min kropp är schitzo. så ena stunder fryser jag så jag skakar och gömmer mig i min stora mysiga sköna gröna underbara tröja (tack tröjan att du finns ♥). minuten senare badar jag i svett och det blir nästan suddigt för ögonen, som när man steks ute i solen, men ändå så är jag kall inuti det känner jag. så då slänger jag av mig strumporna, kavlar upp mjukbyxorna (tack även till byxorna att de finns ♥)
nu tänker jag dricka dr.pepper. det gör ont men är värt det.
sjukiskramar till alla.




det är nu jag behöver en famn ju.
din famn.

varför just idag? varför kan jag inte få må bra?
hatar min kropp som inte tål ett skit.
orkar inte vara såhär "ömtålig" 
det är inte så jag är! 
fuck fuck fuck fuck.

staring at the moon so blue .....

..... turning all my thoughts to you ~



WALL OF TEXT

Dagen började med att jag halvt ramlade ur sängen när mobilen tyckte det var dags att börja sjunga klockan 9 på morgonen.. ;o men men, behövde duscha och få in linserna innan klockan halv tio så vad gör man.. ? det enda som försvårade det hela lite kan ju ha varit att i min säng låg en trött sovande mysig varm mjuk kramgo älskling... :$ vem vill gå upp då ? vem skulle någonsin välja en varm dusch framför en varm famn? en fluffig handduk framför en mjuk morgonkyss? gosh. det var svårt, I tell you. men som sagt var det n ö d v ä n d i g t .
so so so, jag dushcade, fixade linser, stylade håret och sminkade mig, allting med små pauser när jag väckte Mathias genom att snabbt krypa ner bredvid honom och sno lite värme och en kyss eller två. (a mhm, worth it. <3
sen vid klockan halv elva drog jag upp min pojke för att äta frukost och sedan åka iväg mot borlänge och syntid klockan halv tolv. måste jag säga att vi failade? dock inte så mycket. Men vi kom väl inte riktigt i väg i tid så syntanten fick vänta lite. jag skyller allt på mina söta (men krävande) småsyskon! :Ö

synundersökningen gick awesome och nu ska jag bara vänta på att en ny lins ska skickas hem till mig i postlådan. smidigt. y
efter att ha strosat runt på dollar store, sprungit i lycka (eller lycka för mig) och inspekterat alla bilar-leksaker på barnens hus, shoppat 3 för 2 på cubus (jag har en fin tröja nu), så möter vi upp Stina, Andreas och Hane utanför Donken. Där blir det några cheeseburgre ofc, till och med en milkshake för mig. så lyxigt. yuuum. sen blir det massa cross-saker-letande på biltema dock sprang jag och Mathias mest runt och busade, wuuups, hihi. :$ jag provade crosskydd och blev en wowgubbe, för att sedan bli runtburen av min egen prins och skratta och skoja, ja måste jag säga att jag älskar honom? nej. det vet ni redan. såklart. men ändå.
JAG ÄLSKAR HONOM.  !!!! <-- så där ja. *nöjd*
sen blev min playdate med Rickard inställd. :( *sadface* så det blev att jag hängde på "the gang" med till Falun för att kolla runt lite och hämta en plånbok långt ute i ingenstans, haha. jag sov MASSA i bilen. enligt folket runt om mig så ryckte jag som en tok i varje gupp och konstig kurva.

typiskt mig att vara rädd för att åka bil. även om jag sover. grrrr.

men eftersom stina och mathias var gulliga och höll i mig och lugnade mig så kastade jag mig inte ur bilen iaf, success !! ha ha ha ha.
vi letade skor på Ica Maxi. Hittade ett par BILAR SKOR !!!!!!!!!!!!!!! dock för små. såklart. BAJS PRUTT. sen hittade jag ett par rosa coola skor men nej de var knepiga i formen. så jag gick där ifrån och tröstköpte en dr.pepper, yum. <3
så alltså dagens inköp:
GRÖN (riktigt grön) mysig zip-tröja.  - från herravdelningen, mohahahaAHaHA.
gråa pluffsiga mjukbyxor.  - <3 love
cheeseburgare + milkshake
GODIS COLA DR.PEPPER.


eh ja. det var nog allt tror jag. haha. jag är shoppingkungeN. så buga er för kungligheten. eeehehemmmm..
Nej nu märker jag att klockan är 3 (OMG) och jag börjar bara flumma till den här texten.... haha. men det kanske är kul, who knows. jag får något att göra i alla fall. y
FÖR VET NI VAD.
jag sitter på ett lan. för första gången i mitt liv tror jag allt... jag har min tradiga lilla Evert-dator uppställd lutad mot ett game-cube (?) bredvid Mathias som är lite mer proffsig med sin dator. han spelar wow. jag lanar facebook. vem är coolast?
jo. JAG.
nu har jag inte mycket mer att säga.



jag älskar min underbara pojkvän över allt annat och jag tänker alltid och för evigt leva mitt liv tillsammans med honom för jag önskar inget annat det är allt jag vill för att bli lycklig. allt jag ber om är att alltid få ha honom som min min min min. <3333


~ LOUISE if you please ~

flashbacks from funny days.

jag saknar min vän.
gosh. jag kom på det alldeles nu, när han helt random skriver på msn och skickar en helt underbar låt.
och precis alldeles nyss spelades "I knew I loved you" - Savage Garden på min spotifylista, vilket i princip (i mitt tänkande) är vår låt.. kommer ihåg när han skrev på msn, sa att han lyssnade på en låt vars text fick honom att tänka på mig, och på vår vänskap.
och så skickar han en snutt ur den :
Maybe it's intuition
But some things you just don't question
Like in your eyes
I see my future in an instant
And there it goes
I think I've found my best friend


och tårarna rann ner för mina kinder då. <3

nu sitter jag och tänker tillbaka på alla awesome stunder vi hade tillsammans i skolan, waaay back. eller okej, typ ett år sen? + lite till. omg så länge sen det var märker jag nu.
vad tomt det började kännas nu. när jag inser att jag typ inte lekt med honom på ett år kanske? eller inte riktigt ett år, mindre än så.

men det var mer än ett år sen vi delade klassrum, klottrade i engelskaböckerna och ÄGDE på engelskalektionerna. (a) ärligt, han hjälpte mig so much sista året i engelskan så det är helt sjuk. :* är helt säker på att mitt MVG är till stor del pga att han lyste upp mina lektioner så . <3
dessutom var vi ju inte helt lugna alla raster heller, lalalla. (a
men man ska väl vara galen och speciell sista året på högstadiet, right? det är lite meningen så tror jag. mohaha.
och Rickard. Du ska veta att du lyste upp hela sista året. du fick mig att längta till skolan för allt bus vi skulle ha för oss. :*
så ja.
jag saknar min vän.

<3  ~ Louise


jag vet inte, men provar ändå. :3

tänkte om man skulle prova att skriva?
liksom, skriva på riktigt. eller vad man säger.
för det är alltid trevligt att försöka få ner någon liten text eller så, men jag är mest bra på att flumma till det.
but I'll give it a try.

soo, what's new?
jag saknar skolan lite. (WUT?!!?) men egentligen, det ska bli skönt att få träffa kompisar utan att behöva planera, att bara kunna gå till skolan och få sin dagliga dos av socialitet, woh. Och såklart, sova med Mathias varje natt tackar jag ju inte nej till, uh. :$ sen läxor och sånt, det får jag ta. För jag behöver fixa skolan nu. Ingen sjukdom! för jag måste få igenom att jag ska få vara ledig i typ två veckor minst den här höstterminen. (a)
först blir det ju en vecka på Rhodos tillsammans med pappa och da family, greeeeaat. Sen hoppas jag på en Italien-resa tillsammans med älsklingen någon gång till hösten också. :* det skulle va pretty awesome, yesyes. :3


behöver bara tillägga att jag älskar honom.
han med kyssarna som gör mig tokig
han med famnen som värmer hela mig
han som är det finaste jag har. hihi. <3


OCH. jag vill också lägga till att jag har en UNDERBAR vän.
Stina Roos kallas hon, faktiskt ! :*
hon lyckas vara sådär bäst helt enkelt. finns inte mycket mer att säga. <3
tack för att du finns, my angel.



orka prestationsångest över ett blogginlägg.
nu publiceras detta. och det med basta. 
sådetså.
och nu säger jag godnatt, för jag är trött som en gris. (eller giraff?)


xooxoxoxox

I need you like a heartbeat

 

The only thing that I want,
is for you to hold me tight.
When the night comes falling
and the darkness surrounds me from all around.
That's the time when I need you.
need your warming touch
your lips pressed against mine.
to find you beside me when I wake up,
escape in your embrace, and feel safe. ~
Baby.
I will never leave.
I will never let your down.
I will always love you.
always and forever.
That is my promise to you.

 

<3

~ Louise

du och jag.

för att sånt här klarar jag inte av.
för att alla tankar bara snurrar och tvinnar ihop sig.
för att allt blir så fel när jag försöker.
för att det är i din famn jag blir trygg...
men jag älskar dig
så snälla snälla snälla.  ~

my love

han som alltid kan få mig att le
han som är precis sånt som gör mig hel
han som kysser bort mina tårar utan att döma...
han som bryr sig i alla lägen, no matter what
han som ger mig värme när allt känns kallt och ensamt
han som kramar om mig när det som mest behövs
han som kysser mig i nacken så jag blir alldeles tokig!
han som har fått mig att inse vad äkta kärlek är
han som älskar mig
han som jag älskar!

kärlek beskrivs som något vackert.
det blir så mycket mer när man delar det med dig.
~ Du och Jag är något som alltid kommer finnas. ~ 

Mathias Bertils. Jag vill dela hela mitt liv med dig.
<3



BEBIS. <3

Jag har faktiskt världens sötaste lillebror! 
det är sant. jättejättesant. (a

just nu ligger lilla "namn saknas" bredvid mig i sängen och sover.
stackarn är förkyld så han låter lite som en gris, hihih.
snarkningarna börjar tidigt märker jag. :*

det som är så extremt skönt med dessa småttingar är att de är så vana vid "oljud"
(ljud som vanligtvis väcker bebisar) att de inte vaknar när man spelar musik eller pratar eller så. :3 awesomeness!
det är nästan tvärt om.
om de inte somnar ska man helst spela hög musik eller gå in i ett rum med mycket folk som pratar. då du.
då har du snart en sovande bebis i famnen. :) yy

I LOVE YOU BEBISAR.  <3 hihi.




En till lite awesome sak är att idag kommer min tredje bebis hit! 
Mathias ska troligtvis få skjuts av hans pappa hit (TACK Mathias pappa) så då får jag träffa honom ikväll.
åååååååh, så bäst, joho. :D
eftersom vi inte träffats på typ en vecka så håller jag på att gå sönder lite. (a så det är bara bra för min hälsa att han nu ska komma hit och kramas med mig så jag blir hel igen. :* <3 
tur att jag har dig Mathias Bertils.


~ Louise


I don't wanna wake up lonely

känslan av vår första kyss lämnar aldrig mina läppar.
dagen du märkte mig som din,
när mina känslor besvarades genom en impuls jag aldrig kommer ångra. 
det är fyra månader sen vi blev varandras
och jag älskar dig.
älskar älskar älskar dig. 
Jag har aldrig varit såhär säker på någonting i hela mitt liv.
Jag vill leva med dig. 

We are family. <3

Mathias Bertils. du är allt för mig!



RSS 2.0