lite småsjuk kanske?

jag spenderade dagen i soffan, har druckit varm oboy och tagit det lugnt. var ut på en liten promenix i ett försök att bli lite piggare i kroppen! funkade riktigt bra faktiskt, men nu längtar jag till sängen igen hihi.
 

skitmorgon..

Jag har haft en värdelös morgon. Skulle jobba men mådde så kasst i morse så fick lov att sjukanmäla mig = nu har jag världens sämsta samvete.
 
Men jag höll på att svimma och var nära att spy när jag väntade på bussen, så att åka och jobba på en förskola var inte det smartaste. Så jag gick hem igen, kröp tillbaka under varma täcket och sov till kl 12 när Stefan ringde och väckte mig för han hade ingen nyckel och det var låst höhö. Sen åt vi lite och då blev jag i alla fall piggare, så nu ligger jag hemma på soffan med massa filtar och varm oboy och försöker bli supermegafrisk. Skulle vara så typiskt mig att bli sjuk precis när jag ska  iväg och resa... 
 
och jag saknar mina två <3

godmorgon världen!

Uh, idag var det riktigt plågsamt att gå ur sängen.. varmt, mysigt och massa kärlek under täcket eller upp till snö, kyla och bussåkande. svårt val? nä. meen efter mycket gnäll från min sina så gick jag väl i alla fall upp till slut. 
 
nu fryser jag och bussjäveln är sen.. ovääärt! 
 

smoothie

Mia har köpt en himla bra grej! nämligen en stavmixer, så nu kan man mixa ihop massa olika frukter och bär och dricka det som lite mellanmål då och då, mycket roligare än att bara äta massa frukt ju (a) och ett bra sätt att få i sig olika bra saker som frukt innehåller. topp! 
 
sen kan man också återanvända en sån här liten glasflaska, så kan man ta med sig smoothiesen i väskan! jag passar på att dricka av den när jag är på väg till jobbet för att få lite extra energi. superbra :) 
 

rosa hår igen!


Mensvärk.

 

I natt har vetekudden varit min bästa vän! Numer luktar den brända popcorn.. 
När Mia fick reda på mitt tillstånd så kom hon med en extra värmekudde, ipren och en kopp hemmgjord varm choklad. Bästa Mia. <3  Kika in på hennes blogg för snygga outfits, recept och annat skoj! byggmia.blogspot.se

RSS 2.0