Don't know what's down this road, I'm just walking ~


underbar älskade asfalt. Välkommen tillbaka! Se till att stanna här hos mig nu, stanna hos mig. Ja tack. Tog en promenad i solen idag, alldeles ensam med alldeles för hög musik i lurarna. Och shiet vilken härlig varm lycklig känsla jag fick inuti. Solen i ansiktet och asfaltsskrap under fötterna. Jag är verkligen inte gjord för vinter! Nej, jag ska ha sol och värme, då mår jag som bäst.

Detta väder får mig att längta. 12 juni.
Jag + flygresa = Italien. Awesomeness. Bo hos moster en vecka och bara njuta.
lovely~



dont let the darkness take you

Blev en dag i Borlänge tillsammans med Annika igår, blev inte lika mycket shopping som jag hoppatas på meeen. Blev en t-shirt och en typ tröja. haha. Bästa köpet var dock chokladpuddingen hah. Jag och Annika är SÅ bra på att vara nyttiga, yep. :'>

Idag skulle jag lekt med Kakan hade jag tänkt, men gissa vem som är fast i Djura utan skjuts till någon buss? ;o damn it! Så ovärt att de inte kör en enda vettig buss här ute i skogen. FML. 




Jag uppdaterar mer än dig Ida. HA HA. <3



Ungefär såhär kände jag mig idag under dagens promenad! Höhö. Plus att det småsnöade lite.. Men av någon anledning så gick jag frivilligt ut ändå, bara för att gå runt runt i Vansbro i en timme ungefär. Hög musik i lurarna och högt tempo. Lovely! Senade idag blir det antagligen att trycka in mig och massa väskor på en buss hemåt. Ska se till att träffa Annika och Kakan någon dag till veckan. Och färga håret. Och passa barn. Och plugga. Och ja. wunderbart med lov! haha.

So who are you to judge me, if the only thing you know about me is my name?



make it happen

än så länge har inget städats, men musik har spelats! Går det bra för mig eller? Mja. Nu ska jag laga någon sorts mat (skafferiet tomt kylskåpet tomt. lycka till Louise!) och se på Cars 2. Cuz I love it, kei. 




Let's get down to business !



Disney är då bara för bäst i alla fall !
Detta får bli min städmusik idag, yep. 

Hade en superduperkväll igår på kulturhuset, företagsrocken, med bästa vännerna. Emil och Ida stod vid min lägenhet och väntade när jag kom hem från Värmland, sen drog vi dit och gjorde bort oss mest hela tiden! Grattis till Lyko som vann hela kalaset!

when I held ya ~

Sitter vid Öppna förskolan och försöka plugga lite samhällskunskap. Går ju sådär skulle jag nog säga.. Skriver något ord, sen inser jag att det låter alldeles fel och att det inte alls var så jag menade att det skulle låta. wtf? Hatar när allt står still i huvudet och man får inte fram en enda bra formulering. Nu skulle jag behöva en Patrik-lektion så han fick babbla på lite tills jag insåg hur allting hänger ihop. Uff.

Snart ska jag packa ner tvillingarna i vagnen och ta en tur runt Djurås och hoppas på att de somnar bägge två, då får de sova middag och jag och mammsi kan äta lite lunch. : ) Sedan blir det bokrea i Borlänge, hoppas på att barnen är glada för då blir mitt humör bra också :)

William <3

My heart is freaking out when I held ya

Even in the best of days
Love will be hard

Barnvaktar dessa änglar. Whi. <3



tralala.

förra inlägget var till mina kära klasskompisar som gnällde över min sega uppdatering ;) puss på er ja. <3

tralala.

förra inlägget var till mina kära klasskompisar som gnällde över min sega uppdatering ;) puss på er ja. <3

PUSS VA.

NÖJD NU ?

there's nothing stronger

hemma igen. <3 efter veckor av APU och ingen möjlighet att åka hem när jag vill så har jag landat hos pappi i Djurås. Wunderful. Dessutom är hela familjen hemma, vilket inte är så vanligt. Skönt att få ha alla samlade nu och bara vara trygga tillsammans. Imorgon åker vi till Torsby för att hälsa på farfar. Tänker kramas och ge choklad, så är det bara! Ibland vänds livet drastiskt och man måste inse vad som är viktigt. Vad man vill prioritera att lägga sina känslor och sin tid på. Jag åker till Torsby. Underbara mamma ordnade så jag slapp vara barnvakt just imorgon, så jag kan följa med. Man behöver sin familj ibland. Nu behöver jag min familj mer än någonsin. Kan skatta mig lycklig att jag har sådan tur. Världens bästa familj, världens bästa vänner. Mer kan man inte begära. Nu måste jag försöka rensa tankarna och sova lite. Läkarbesök för mig i morgon, sedan vidare till nästa sjukhusbesök. Kommer bli en tuff dag, men som sagt. Familjen <3

i love you, please stay strong <3

skulle vilja lyssna på musik. så har jag hörlurarna hemma och jag sitter på en supertyst buss. lovely. vill bara ha imorgon nu..

I'll be fine and dandy

There's something about your smile

GENREP IDAG - PREMIÄR IMORGON.

Dör lite av nervositet. Glad nervositet så det är ju bra i alla fall.. Nu köööör vi! :D

Let's lucking fose it !


klockan 7 på teatern i morse.
Jag, Stina och Ida var realistiska och var där supertidigt, så vi skulle hinna sminka och dona tills klockan 9. Då började vi ett genomdrag på musikalen. Oh lord, det börjar ju nästan sitta nu. Inte en dag för tidigt !! Genrep imorgon och premiär på Fredag. Dör av nervositet YESYES. känns stressigt.

Första dagen som mina låtar har suttit någorlunda iaf.. inte heller en dag för tidigt om jag får säga det själv. Fuck vilka problem jag haft med mitt solo.... ;o Men nu så är det ändå godkänt!

*TUMME UPP*



RSS 2.0