Buss buss buss buss

Åker buss, lyssnar på musik och försöker ignorera tanken att simple plan är i Sverige och jag missar det.... Men men. Någon gång innan jag dör så SKA jag se dem, punkt slut!

Ikväll så blir det fotbollstittande med Simon, lovely. :') Och i morgon ska jag träffa min älskade Sofie igen, saknar tjejen sjukt mycket! <3

Alicia fick en klänning från italien, supernöjd :*


You don't get to get me back.

I Learned to live half alive
And now you want me one more time.
~


En mysig vecka ~

Har fortfarande inte haft tillgång till någon dator som jag använt för att blogga på, så kör ett till inlägg från mobilen :')

Jag har i alla fall haft det superbra sedan jag kom hem från italien också! På torsdagen såg jag på fotboll med Sofie och vi åt även sallad på selins (ett måste!). Underbart, har längtat efter deras räksallad. :')

sedan kom Simon förbi och hämtade upp mig så flummade vi runt resten av kvällen. :) sedan blev det jobb från fredag till måndag, det var skönt att få komma igång lite med jobbet faktiskt !

Idag åkte jag till djurås och sedan till Gagnef för begravning på Ängsholn. <3 enormt jobbigt men det var sjukt vackert och ändå fridfullt på något vis. Det kändes så tydligt att Gunilla var där med oss hela tiden. Usch jag kommer sakna dig, tack för allting du gjort för mig och sättet du påverkat mig. Du har en stor del att göra i mitt intresse till teater men även vem jag utvecklats till. Du lär mig att man ska inte oroa sig för morgondagen utan bara göra det som gör dig lycklig NU. skjut inte upp lyckan för då kan du missa den i stället. Tack för allt fina du. <3


You put your arms around me ~

Jag ska uppdatera. Snart. Min dator är i Stockholm med min syster på dansläger en vecka till bara. Sen. När Annika skickat alla knäppa awesome pinsamma bilder från Italien. Då blir det ett megainlägg! Men vi hade det galet awesome! <3


Inga bekymmer, vi bara rymmer ! ~

Oj oj oj. Här är det lite dött, men ja med tanke på att jag haft studentvecka så är väl inte det så konstigt.. Ehe. Nu är jag i alla fall helt fri från skolan! En galen känsla, som faktiskt inte riktigt infunnit sig än. I morse vaknade jag med panik och trodde jag försovit mig till skolan... :') oh waaaaaaait. ;) 

Nu sitter jag och lyssnar på "havet är djupt" (underbara låt!) och funderar på om jag packat allting inför Italienresan. Vilket jag antagligen inte har, men då får jag helt enkelt köpa det när jag kommer dit. ;) 


bild från My

bild från Johanna

Har haft en freaking underbar vecka! Nu väntar en vecka i Italien med bästa Annika. Inte heeelt fel det heller ;) <3 Puss ~



Studentveckadag nummer 1 !

Blev mer och mer pepp och till slut blev det en riktigt bra kväll !








Studentvecka

och jag är inte pepp alls.. ?
Ont i hela kroppen, mår illa och är allmänt svag i kroppen. yaay.




Nej. Nu får jag skärpa mig och bli pepp!
Hoppas på att bli gladhetssmittad av mina estetbebisar, hih. :*

Mycket som ändrats på ett år ~


förra balen


årets bal

Yeah. Lite skillnad är det nog. Men men,
jag är ju fortfarande mig själv iaf. :*
Precis lika flummig, högljudd och pinsam.


RSS 2.0