Standby

Förlåt för otroligt seg uppdatering men just nu står mitt liv på stand by. Eller det borde kanske göra det med tanke på hur jag slööösar bort mina dagar för tillfället.. :')

Jag sover till runt halv två/två, vaknar och hoppar i min onepiece för att sedan ta med mig datorn ut i tv-rummet. Jag äter frukost framför ett greys avsnitt och sedan ligger jag kvar i soffan hela dagen och ser på mer och mer greys blandat med att jag går och leta onyttigheter i kylskåp/frys och skafferier, om och om igen.

Sååå, just nu finns det inte så mycket spännande som händer, men det blir väl någon ändring på det snart hoppas jag! :) Dessutom kommer Stefan hit lite då och då och ser på disney med mig så jag får lite variation mot Greys, hih. 

Jag trivs ganska bra ändå men känner att jag snart kommer bli heltokig eller växa fast i soffan, om jag inte får något att göra snart! 



Pappa kom förbi idag med en myyyströja, bara till mig! 
/Tjejen som älskar pucko och oboy och allt kopplat till choklad och mjölk. ehe <3
 

~

You’re a shooting star I see
A vision of ecstasy
When you hold me, i’m alive
We’re like diamonds in the sky




Hjärtevärme.

Underbar föreställning! Trots lite missar med kulisser och ljus och annat så kändes det skitbra och publiken var underbar! Vi hade fått ställa in 14 extra stolar för det är ett sådant tryck efter biljetter (!!!) och alla satt och skrattade och klappade med och underbarade sig sådär så man blir jätteglad på scenen.

Jag vill ge lite extra kärlek till en kille i publiken som efter vår sista dans flyger upp från sin stol med sådan äkta glädje och bara storler och applåderar. Åååh så glad jag blev, fick en liten lyckotår i ögat till och med, hih. Han drog dessutom med hela publiken så vi fick stående ovationer igen. ÅH vad jag tjatar om hur glad jag är över allt det här, men jag är ju det. L y c k l i g. puss puss puss så glad jag blir av alla som är med i det här! <3


<3

Tårta och mysfilm!

Igår blev ännu en slödag. Vaknade hos Annika runt klockan två och eftersom hon var heldöd så packade jag ihop mig själv och traskade hemåt för att göra lite nytta. Tvättade två maskiner men inget mer. Orkade varken städa eller något annat av allt duktigt jag tänkt göra. Oops. 

Senare mot kvällen gjorde Sofia och Mia en aaasgod tårta för att fira Sofia! Mumsigt värre. Sen såg jag och Stefan på Upp. Så himla söt film alltså. Gubben är helt underbar haha. <3 



Nu ska jag duscha och ladda upp inför Hairspray-föreställning ikväll. 4 kvar nu. Sen är det slut. Finito. The end.. Ojoj vad tomt det kommer blii ! 

Min vardag.


dö förkylning dö

Rösten höll lagom mycket och nu är den bättre i alla fall, så hoppas den håller de sista fyra föreställningarna! Herregud alltså.. Bara fyra kvar nu. Helt sjukt. Känns både fint och väldigt hemskt. Har haft en sådan underbar höst, hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle trivas såhär bra och må såhär. Lycka. <3 

Så, de senaste dagarna i bilder. Here it is, inte så mkt bilder den här gången för jag har mest chillat och inte fotat så mkt, hih.


Magda + jag peppar inför en föreställning (som för övrigt gick asbra och publiken var helt galna)

Stefan med världens vitaste tänder, japp! (han fuskar..)

En blek Louise och en inte blek Sandra. Hih. <3

Igår var jag superslö och tröttis. Stefan kom med sushi (lyckan) och vi såg på tv heela dagen typ. Alldeles perfekt sysselsättning en måndag. :)

Han var mindre nöjd över sitt fluffiga halvlockiga hår, men jag tyckte det var charmigt. (a)

Sen på kvällen drog jag till Annika på disneyfilmkväll. Vi bakade kladdkaka och såg på skattkammarplaneten. Vi satt och suktade över huvudpersonen som vi tycker är snygg (en 15årig tecknad kille eheh) och att vi båda ville ha Ben (en galen robot) som vän. Vi är normala, ibland.



 

hej jag har ingen röst kvar



Vatten och tystnad, på chefens order. Well, det är väl lika bra när min röst är i princip obefintlig. Eller så låter jag som en sönderrökt crackhora. Typ. Fyra föreställningar den här helgen så det är bäst för min röst att den mår prima imorgon !! 

Kryper ner under täcket och ser på Greys Anatomy. Världen bästa serie tror jag bestämt. Oj vad fast jag blir på en gång även om jag sett avsnitten flera gånger om. Hih.

(För övrigt gick föreställningen idag bra. Stående ovationer IGEN! (omg) härliga härliga känsla. <3)

HERE IT COMES.

Nu blir det bildmegabomb. De kommer i lite fel ordning och sådär. Men men! ENJOY.


Lösögonfransarna är på inför premiären. Vi var ganska så väldigt nervösa allihopa. Men FY FAN så bra det blev! Stående ovationer (som de tre nästa föreställningarna också fick hihihi)

En fejksvart tjej, en superblek tjej och en inte fejksvart tjej. :')

Sen blev det premiärfest! Vi hade galatema och därför åkte balklänningen fram. Helt jätteotroligt att jag kom i den faktiskt, med tanke på hur min kropp ändrats sen tvåan i gymnasiet. Men jag drog in magen och crille drog upp blixtlåset, sen satt den där resten av kvällen! eheh. :$

min favoritsvartatjej med världens mysigaste hår hih <3

det blev massa skratt och dans i bibliotekets lokaler, lovely!

Sen började folk droppa hemåt, men jag, Magda, Robin och Stefan bestämde oss för att fortsätta festen hemma hos mig i Borlänge. Här står vi och blandar starka drinkar på Ica-parkeringen moahah!

Vi fick en superrolig kväll! Buggade i vårt vardagsrum till klockan 6 på morgonen. Underbart! :')


Sen gick det en vecka och så var det dags igen! Sminket var på, kläderna ordnade och håret fixat. Nervositeten var där såklart och SHIT vad härligt allt kändes.


Sen på lördagen blev det fest igen! Vi supersnabbduschade hemma hos oss och sen drog vi iväg på s2 och dansade, skrattade, ramlade och tog snygga toabilder haha! Somnade inte förrän framåt 6 på söndagsmorgonen då heller.
'
gänget, redo för dans! <3

Min väska som jag beställt. LOVE IT.

Igår (tisdag) var jag barnvakt åt tvillingarna. Vi såg Mulle Meck och Pippi Långstrump om vartannat. MYS. <3
<3

följde med och sov i Djura igår och sötWilliam ville få håret uppsatt. Ja, men då fick han väl få det. Han fick även de rosaglittrig stjärnorna som han sprang och hämtade. ÅH så söt du är pojken min . :') <3
Och imorse åkte jag iväg på introduktion på först djurmoskolan och sedan djurås förskola. känns riktigt bra det här faktiskt! ska bli jättekul att få börja jobba och speciellt  med barn! Kommer nog stortrivas! :D

Nu ska jag slå igång ett till Greys Anatomyavsnitt och dricka en stooor kopp te.
puss <3
 

En liten snabb uppdatering!

 
Är lite osocial här på bloggen, men snart kommer ett megainlägg om senaste dagarna! Tänkte sätta mig och göra det nu men insåg att jag har inte tid. Snart kommer tvillingarna hit och jag ska passa dem undertiden som mamma är på lite olika saker i Falun. Ska bli underbart att få busa lite med de bästa jag vet, hih. <3


Var hem till mamma en snabbis och när William såg att Mia hade en tofs på huvudet så ville han också ha en. Sötpojken alltså! <3 Han ser dock väldigt mycket ut som en tjej när han har uppsatt hår hihih (a)
åh vad jag älskar dig snutte <3


 
 

Vi möttes mitt i vintern när mitt hjärta var tömt ~


Jag ska skrika så det hörs igenom all grå betong
För här kommer alla känslorna på en och samma gång

Har aldrig tyckt om Per Gessle, av någon anledning. När jag var liten lyssnade mamma väldigt mycket på honom och jag kan många låtar men gillade det aldrig egentligen. Men idag helt plötsligt så kom den här låten upp i mitt huvud och så kunde jag inte sluta sjunga på den och tänka att nejmen oj, den här texten känner man ju igen sig i! Och så var den inte lika dålig som jag alltid tyckt. Lurigt men sant.

Nu ska jag peppa hairspray för imorgon kör vi andra föreställningen och den ska vara awesome! 


the warmest hug will snap your back.

jag är så osocial här. sorry! kommer snart upp en bildbomb, promise! var på introduktion på förskola idag och blev förälskad. efter att ha lekt med några barn i en halvtimme så var jag så fylld av glada känslor så jag höll på att spricka. så nu hoppas jag att massa ordinarie personal blir sjuka (förlåt) så jag får jobba! tihi. 
 
sen åkte jag hem och myste med tvillingarna. sen bakade vi och åt cupcakes och hade pusskalas! sen åkte jag hem till borlänge, kikade på hockey med david, kalapati och stefan. :') nu ligger jag och ska sova! (skööönt) och imorgon ska jag leka med annika <3  sååå natti! 

kärlek

Fantastisk premiär. Fantastisk premiärfest.
Kommer bilder när jag orkar lägga över dem från mobilen. Just nu ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv eftersom jag är genomförkyld. Så tänker bara slappa hela idag och imorgon också för den delen! Sen blir det inskolning på en förskola på onsdag och sedan kör vi igång med föreställningar igen på fredag.

Livet leker. <3 

Trött tjej med huvudvärk, halsvärk och hjärtvärk. Uff.

Har sovit superdåligt inatt. Efter ett sjuukt härligt genrep som kändes awesome så var jag helt slut i hela kroppen, så tänkte att jag borde somna på två sekunder. Men så blev det inte. 
Låg och vred och vände på mig. Kunde inte hitta någon bekvämt sätt att ligga på och jag kunde inte stänga av tankarna. Sedan har jag vaknat flera gånger under natten och börjat tänka igen. Vad är det med mig och detta tänkande?! Kan jag inte bara lägga av eller. -.-

Jag har bekämpat förkylning hela morgonen också.
Alvedon, halstabletter, honungsvatten, c-vitamin och massa massa vatten.
Snälla snälla bli bra tills imorgon.
Vill inte ha premiär med en ostabil ontig dum hals .. ! 

~

läser allting om igen
alla så kallade brev jag skrivit.
till dig, om dig.
egentligen önskar jag att du läst dem
egentligen önskar jag att du visste

~


GODMORGON



såhär ser mitt hår ut just nu eftersom jag inte orkade tvätta ur det igår.. GALET tovigt och helt stelt av superholdstrongmega-hårsprej.. Eehehe. Hoppas att duschen kan lösa detta hårdilemma! 

För övrigt så är jag tät i hela ansiktet och har suuuperont i halsen. CRAP. Så nu ska jag hoppa i de varmasta myskläderna jag har och dricka massamassa te med honung och dricka c-vitamin och allt sådant där! Såååå passande med en förkylning precis nu... 
 buhuhuh :(

RSS 2.0