oh gosh, du ska flytta hem ...








dör lyckodöden när jag tänker på det ! <3 

finally


Känner mig lite som en bebis.

Efter att ha varit på Selinsdejt med klassen (puss på er alla) så gick jag hem och insåg ganska snabbt att det var ingen idé att ens försöka vara vaken. Så däckade direkt haha. Runt halv fyra så ringde Pappi och det passade ju bra för längre än så borde jag väl egentligen inte sova .. ehe. Speciellt inte när jag somnade vid klockan ett, höh. Känner mig som en liten bebis, som man måste ha koll på när den sover middag.. -.-

Nu har jag ett enormt godissug. Jag har faktiskt klarat mig skapligt bra utan att köpa eller äta alltför mycket godis under veckodagar (även om jag fortfarande småäter ganska mycket så fort jag ser godis), så ska väl försöka att slänga i mig något annat så suget försvinner. :') 


när vi pratar om söta saker
Sofie under vår donkenutflykt! <3



Le hair


efter att jag förlängt håret!



Gammal och hederlig? ....



Nope. Gammal och skitkass!
Eller så är det bara jag som jämt failar med att använda den.
Blir i alla fall massa vatten kvar i trumman jämt, och kläderna blir inte rena.
Såååå, nu bojkottar jag den och använder enbart den andra maskinen.
Det tar snäppet längre tid, but totally worth it, så att säga.

Nu ska jag försöka slänga på mig lite smink och kanske fixa håret
så jag i alla fall inte ser helt nyvaken ut. höh.



You'll never know how real to me you've been ~


denna låt går på repeat

Fortsätter att vara duktig (efter att ha städat lite igår) och är uppe klockan 6 för att tvätta! Hade inget sköljmedel dock, för det är hos mammi, så nu kommer inte kläderna lukta supermums och vara sådär gosiga.. Menmen. Sådant får man överleva utan! 

Nu nöter jag musik och väntar på att klockan ska bli ungefär 20 över sju så jag kan gå ner och hänga första tvätten och slänga i tvätt nummer två. Sedan är det bara att vänta igen.. Men då har jag säkert blivit nog hungrig för lite frukost. Awesome.


stupid risks are what makes life worth living!

Well okey. Jag har i alla fall städat lite så nu är det bara småplock kvar och det kan jag lösa i morgon, eller i natt om jag är vaken! Höhö. 

Nu sitter jag och ser på simpsons och väntar på att klockan ska bli nio så att jag ser på Greys Anatomy. Efter det har jag ingen aning om vad som händer. Har fortfarande i huvudet att man måste lägga sig i tid på vardagar. But oh waaaaaait, jag är ju klar med skolan! GÖTT. Så äventyr hela natten är ändå ganska okej. :* 



en gullig skalbagge. för att den är röd och har prickar.



Det kommer alltid att vara Du.

Inser att jag saknar dig. Du skulle ju varit här nu. Delat det här med mig. Fuck. ~



Nuuuu städas det för fulla muggar! Min älskade Rickard är äntligen tillbaka i Dalarna och på fredag kommer hanHIT, för att vara min baldejt, wiiiie. Kommer bli en underbar dag! Såå, därför måste det städas.. Kan ju vara bra om folk i alla fall kan komma in i lägenheten utan att snubbla det första de gör.. Snart så syns golvet i alla fall!

Lyssnar för övrigt på gamla Backstreet Boys-låtar och tänker tillbaka på tiden då jag och Annika nötte deras låtar. Hihi, vilka minnen alltså.. :') 

Nej. Dags att återgå till städningen. Uppdaterar senare!




Jag kan offra allt jag har för ingenting.

Panikvaknade 20 över 5 i morse och var helt säker på att jag försovit mig big time. Vilket jag absolut inte hade, min buss går klockan 8 såatteh.. Dessutom kunde jag då inte somna om heller. Det var alldeles för ljust i rummet och jag var fortfarande uppstressad. Så det var bara att gå upp då.


nyvaken Louise. höh.



När jag går därifrån , utan ett ord.

Ska slänga i mig lite mat för att sedan sätta mig på bussen för att bara åka fram och tillbaka till Borlänge. Ska få lite kläder av Kakan, och snor mig nog en kram eller två också. Saknar den flickan! <3 

Nu spelas Melissa Horn på högsta volym. Lovely. 





mer än du tror ♥


förlåt



Sol sol sol sol sol. Lycka

Frukost på Håkis med trevligt sällskap, tvättat håret, haft lite besök och nu dansar jag till hög musik och fixar mig! Snart kommer Sofie hit och så ska vi iväg på fotboll tror jag allt. Skönt att sitta ute i solen och baaaara njuta. Lovely. <3 



skolarbeteslåten!

.


Donken @ night


min till vänser - 9 bitar
Idas till höger - 4 bitar
Ida kämpade som satan, göörnöjd när hon fått i sig alla.
Jag åt alla mina utan problem.
HELL YEAH. Stolt matvrak dååra.



Det här är Patrik. Han följde med i Idas Happy Meal. Vi började leka med honom, och döpa honom. Så säger Ida "Alltså nu när vi lekt med Patrik, och döpt honom... Då skulle jag må jättedåligt om vi slängde honom..!" men såklart så slänger man inte bort sin nya kompis/familjemedlem! 



Man kunde även bygga en egen Patrik. Lovely! 

Hade i alla fall suuuuperkul! Flummade som satan i bilen, sjöng med och dansade till alla låtar. Sen dog vår energi och både jag och Ida somnade i bilen medan Sofie och Emil var vakna, ehe. :$ Kom hem  någon gång runt 3 i natt skulle jag tro, och vaknade vid 9 i morse. Bra med sömn där ..

Nu ska jag klä på mig sedan äta mat i skolan med Idis! 
Puuuuss



Tror faktiskt inte det kan bli bättre nu! Léendet är både på utsidan och insidan.

Har varit en helt amazing dag idag. Började med att göra mitt allra sista prov, och jag tror till och med det gick bra! Sedan var vi ut i solen och gick runt på byn, firade med glass, åt pannkakor och sen drog Ida på dans och då gick jag iväg till min lilla plats under bron som bara är helt underbar. Det är något med att sitta under broar alltså.. Magiskt. <3 

Nu har Ida precis också blivit klar med skolan (så SJUKT stolt jag är. Mitt lilla snille <3) såå senare blir vi upphämtade av Emil så ska vi till Donken och fira igen! Awesome! Kanske blir ett nattdopp också, höh. Från och med nu och till studenten är det äventyr som gäller !!


and you will always be
LOVE <3

Lycklig

Allt. Är. Klart.
Ingen mer skola nu, jag är fri. Sådan lycka, ett underbart lugn har infunnit sig i min kropp. I love it!


Varför är jag vaken nu .. ?!

Are you fucking kidding me..? Somnade efter ett någon gång i natt, och vaknade 10 över 5. Kan inte somna om. Känns ju jättebra med tanke på att jag har mitt absolut sista prov klockan 10 idag, skulle ju vara trevligt att inte vara dödstrött då ... Men men, ska väl krypa ner bredvid min Idis igen och se om jag iaf kan vila lite. 


I love you bebis :*



In nineteen minutes, you can stop the world, or you can just jump off it. ~

"Bara jag är inget speciellt.
Men tillsammans med dig tror jag att jag skulle kunna bli det"

Ett citat ur världens bästa bok. Nitton minuter / Nineteen minutes.
Om du inte läst den, gör det.



Bra känslor, fina känslor, underbart bara.


word.
så nu ska vi vara glada!
uppskatta det jag har, inte tänka alldeles för mycket på det jag inte kan få.
Det viktiga är vad som finns här och nu
personerna som öppet bryr sig om mig, älskar mig hur knäpp och messed up jag än är
människorna som får mig att le med bara ett gulligt sms,
som står ut med mina humörsvängningar
som alltid lyssnar, alltid tar sig tid.

tecken på att det finns folk som bryr sig och finns där.
det är vad som är viktigt.
resten löser sig själv.

är glad att jag har så många fina människor i mitt liv
vänner jag haft i flera år som alltid funnits där
likaså nyfunna underbarheter som helt plötsligt finns där
och som man inte kan förstå hur man klarat sig utan.

ingen nämnd - ingen glömd
jag bara älskar er, allihop.



Update!

Första läskiga bytet - avklarat! Nu är det bara ett byte till om ungefär 30 minuter som jag är lite nervös inför. Då har jag enligt mina biljetter bara 1 minut på mig, öhö. Får se hur det går.. ;)


På väg hem..

Nu är jag på väg hem från Växjö. Sjukt tråkigt. Jag har haft helt underbara dagar här nere. Skrattat så magen värkt fleera gånger, sett på film (John Carter, lite snygg och sådär jaa), varit på middag hos mickes föräldrar (jag DÖR så vackert de har det!), solat, shoppat och ätit på thai-restaurang tills vi rullade hem.. Alldeles perfekt helt enkelt! :') <3

Nu sitter jag då på tåget hemåt, har två läskiga byten som jag har lite ångest inför... Men får helt enkelt springa runt snabbt som satsning och hoppas jag hittar rätt! Jobbigt att bli sittandes i Mjölby liksom.. Nej. Så får det inte bli.

Nu ska jag äta min macka och invänta att gå av tåget. Pusssss ~


Stockholm once again

Sitter på Stockholm central och väntar in mitt tåg! Bara 40 minuter kvar nu... Ikväll får jag i alla fall träffa Rickard, vilket var evigheter sen. Kommer bli freaking awesome. :')

Igår kom Palmis till Djura och hälsade på, tvillingarna har nog aldrig varit så tysta och lugna som då.. ;) han ser väl farlig ut antar jag.. Höhö! Sedan skjutsade han mig till djurås idag och så åkte vi vidare med Fredrik till Borlänge, där jag hoppade på tåget. :) lovely!

Nuu ska jag äta godis och vänta. Puss!


Förlåååt.

Hjälp vad dött det är här... :/ har varit iväg på klassresa så har inte bloggat något alls, uhu.

Nu skriver jag från the phone (YES jag har en iphone nu!!). Jag ska aalldeles strax gå ur sängen, äta frukost och sedan åka in till Falun för undersökning av min trötthet.

Skriver mer om mina äventyr sen! :* pussssss


Nöjd nu, Simon? ;) :*







we were always just that close ~

Igår var en känslomässigt omtumlande dag. Både under dagen och senare mot kvällen. Men det är sådant som måste bli gjort och saker som måste bli sagda. Sååå, nu är mitt  hjärta typ 17 kilo lättare och jag känner mig ganska tillfreds med mig själv. Whiie. :') 

Nu sitter jag här alldeles för tidigt, vad hände med sovmorgon egentligen?, och ska slänga i mig lite frukost innan jag drar mig mot medborgarhuset för en dansföreställning! Är så pepp på att få se vad mina duktiga bebisar har tränat fram. 





Ganska bra ändå !

Jag lyckades !! I alla fall nästan .. Köket är skinande rent, och kläderna i garderoben är fint vikta och sorterade. Det fick duga som storstädning enligt mig. Blev tre/fyra vändor ut och slängde sopor, eftersom jag lär gå en bit för att slänga pappersinsamlingssaker så fick jag lov att gå flera gånger, ehe

Idag däremot så dog lampan i hallen också.. Så nu har jag ingen hallampa och ingen lampa i rummet. Ops. Får överleva med kökslampa och ljuset från badrummet. Det duger bra. 


har klippt av mig håret förresten!
brunt är det också, första gången på länge som jag har ett "normalt" hår.
ovant men ändå ganska nöjd. ska väl göra lite förändringar bara
så blir jag nog heeelnöjd. :*



Remember those walls I built? Well, baby they're tumbling down.

idagidagidagidagidag





nu är det dags!

Stoooooorstädning på G. Nu blir det av.



SO FREAKING PROUD. <3

Var på en SJUKT bra dansföreställing idag !!! Fint budskap, amazing dans och bara galet. Man satt där och tog åt dig av varje ord, varje dans och allting. Uff kan inte riktigt förklara. En föreställning som väldigt många borde sett i alla fall! 

Dessutom fick min fina syster dansstipendiet som de delade ut! Jag är galet stolt kan jag lova. En vecka på balettakademiens dansskola i sommar. Du förtjänar det mer än någon annan! :') <3 puss!


tjejen med 97 procents närvaro.
eller något sådant coolt iaf. Hon har missat 2 lektioner av alla som varit.
toooookigt så stolt jag är! :')



Så vi rör oss flummigare ~



ångest, irritartion, saknad, förvirring, glädje, pirr, lycka, nervositet

kaos inuti just nu.
tänkte spela hög musik och lägga massa energi på att städa.
oooch så är lampj-veln död! .. Så nej, det blev ingen nattstädning ändå.
I stället spelar jag hög musik och äter godis. Fungerar ungefär lika bra. :')



Student 2012 ..

Igår såg jag och pappa på ett superlurigt program... Vet inte riktigt varför vi såg på det, men det bara blev så att ingen bytte kanal. Det handlade om några som tagit studenten 1992 och som sedan blivit filmade 5 år framåt i tiden, ändå tills nu då. Så igår fick man se vad de hade för drömmar när de tog studenten efter en treårig ekonomutbildning och sedan vart de var fem år framåt.

Gissa om jag fick ångest. Inte en enda hade uppfyllt sina drömmar eller var där de hade hoppats.. 

"Jag vill ha en VD-post inte ekonom-blablabla" - han bodde hemma hos sina föräldrar och jobbade i sin pappas antikbutik.
"Jag vill bli kändis.. Något inom teater eller underhållning" - hon jobbade i café och extraknäckte genom att klä ut sig till prinsessa och fé på barnkalas.
"Jag vill resa, utforska och vara äventyrlig. Leva fritt ett tag och inte plugga vidare." - hon var mamma.

Nu menar jag inte att det är något negativt med någonting av det här! För de verkade ju nöjda med sitt liv och allt. Men man blev inte direkt pepp på att tro på framtiden. Tänk om någon filmar mig om fem år, är jag var jag vill vara då? Ångest.

Så jag tänker att om jag inte har några framtidsplaner utan bara tar det som det kommer och ser till att inte missa några awesome chanser, då blir jag nog nöjd med mitt liv iaf . :')





Jag åker buss ..

.. igeen! Från och med nu och framåt tills Maj är slut så kommer jag i princip bo på buss/tåg. Buuut it's worth it. För jag kommer vara ute på awesome äventyr! Och blir det tråkigt så får man se till att göra det awesome. 

Jag är i alla fall på väg hem till pappsen för i morgon har jag frisörtid! oooh, nervöst och spännande! Får se hur det blir. Antagligen kommer de sucka och säga "du har slitit sönder hela ditt hår det är bäst att klippa av allt" och då kommer jag gråta. :') Hoppas hoppas hoppas att de inte säger så.

tror dessutom att jag bränt mitt ansikte lite.. För näsan skimrar i lite rosa och kinderna ser kräftiga ut. Jippie.. -.-' Jaja, får börja använda solkräm och hoppas det blir bättre tills bal osv! höhöhö. 


bara för att man behöver göra det ibland.
släppa loss, och inte bry sig alldeles för mycket.



sometimes so sweet ~

Har promenerat runt på byn med sofie. Var till teatern och lämnade lite grejer till dansarna, gick till skolan och lämnade en uppsats till Patrik och sen gick vi bara runt på byn och njöt av solen. Även om det blåste lite så vare gööörnice att gå runt i shorts! <3

Nu ska jag poppa musik och försöka läsa igenom lite ekonomi. Jag säger jämt att jag ska göra det, men  hittills har det inte blivit av. damn. Men i och med mitt nya liv så lär jag ta tag i det, bums!





Stay Positive !

Börjad dag 2 med en liten promenix. Det är soligt ute så det gör mig peeepp! Sedan ska jag försöka ta vara på peppkänslorna och plugga lite ekonomi. Dags att plugga in hörlurarna och försvinna iväg ett tag. pussen!


big smile.
keep it up!



Mitt nya liv - dag 1

Jag och Sofie har bestämt oss för att börja ett nytt liv. Vi ska alltså försöka att:

Sluta äta maaassa onyttigheter
(men lagom går bra, såklart)
Plugga klart allt i skolan!
(och inte faila på ekonomiprovet..)
Försöka bli lite mer aktiv
(och inte sitta hemma och dega med en chipspåse på magen hela tiden)

eeeeeh. Ja. Tror ni det kommer gå så bra?
Nej, inte jag heller. Men någon liten förbättring kanske man kan lyckas med.
Var i alla fall nyss ute på en promenad tillsammans med Sofie,
supertrevligt. :') Nu sitter jag på mitt golv (sätter jag mig i sängen är jag rädd att somna..)
och ser på tv. Ska snart öppna dokumentet och plugga ekonomi.
snart.






Dö händer. Dööööö.

Har så torra händer så jag kan klia mig med knogarna ... GAAAAAH. Huden börjar dessutom spricka sönder så det svider lagom skönt. Mmmmmhm. <3 Nej, nu ska jag stänga ner datorn och gå hem och laga mat så jag blir gladis!

Puss ~



En lång sovmorgon.

Är alldeles gosigt nyvaken. Ligger i sängen och känner att det ändå är ganska skönt att vakna någon timme innan man börjar, för då behöver man inte stressa alls utan kan ligga kvar och dega lite extra. Dessutom är vår sånglärare tydligen sjuk idag, uäh :( , så min sånglektion är inställd. Jaja, då hinner jag kanske äta någon sorts frukost innan jag drar iväg till samhällskunskapslektion.

Idag skiner solen! Ingen aning om det är varmt eller kallt. Men det är sol. Då är jag nöjd. Längtar som en toook till sommaren och värmen !!! bara ben, brills och glass. Kaan inte bli bättre. :') 



godmorgon morgonrufs 

Maaaat mitt i natten. <3

Sitter och letar någon låt att sjunga på sångcafét som är om någon vecka .. Kan ju vara bra om man hittar någon redan nu så slipper jag panika om det sen! Synd bara att jag lyssnar igenom låt efter låt men inte riktigt hittar någon som jag känner mig bekväm med att sjunga.. hm. Oh well, det löser sig.

Palmen var nyss här också! Umgicks, skojade och såg på tv. Lovely. Dessutom fyller pojken år idag, 24 år blir fossilen hih! Insåg att han faktiskt skulle kunna övningsköra med mig.. Det var en lite rolig tanke faktiskt. Dock så är mitt bilkörningshumör inget som jag skulle utsätta vem som helst för, eheh... :') 

Nu tänker jag äta mat, även om det är lååångt över tiden som man inte "borde" äta någon mer mat. Men är jag hungrig, då äter jag. För annars blir jag ett monster, eh. Och det är inte alls så trevligt!




för jag vet vem jag är, när jag är hos dig


Men jag har slutat säga nej
nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar
tills vi ser varann
~





shake those hips in my direction!

Ut på byn med Ailie och Sofie.
Äta mjukglass, frysa även om det var sol, gå runt på byn,
äta på Selins, skratta så tårarna rinner och hälsa på en katt.
I Like it like that!
Nu ska jag packa lite och försöka plugga.
Får se hur det går, ehehe. ;>



<3



teletubbiedräkt <3




har aaalldeles nyss gått ur sängen :')
sitter och myser i min teletubbiedräkt och lyssnar på musik
lovelyy


Idag ska jag få någonting gjort!

Är planen i alla fall. Tänkte att nu lär jag ta tag i det där som kallas livet och faktiskt inte sitta och slöa heela dagarna. Solen skiner utanför fönstret och det gör mig på bra humör. Så då kanske jag får någonting gjort. Borde diska, plugga, städa osvosv. Allt blir nog inte gjort idag, men något ska väl strykas av listan hoppas jag! 





Melissa Horn. Tack för att du finns!

my heart was unprepared

Ligger halvdöd i sängen och försöker ignorera allt jag borde städa undan. Hela min garderob ligger utspridd över mitt golv och köket är ett enda stort diskberg. Lovely. Dessutom är jag megahungrig, så lär nog koka lite pasta innan jag börjar städa iordning lite här.. Usch önskar att jag var på städhumör, inte ligga-i-sängen-hela-dagen-och-lyssna-på-musik humör. 






Goodmorning Baltimore !

Well, somnade någon gång runt 7 igår. Kan inte riktigt somna om nätterna längre, galet ovanligt för mig som är van att somna whenever wherever. Synd dock att jag fortfarande är lika megatrött och somnar under dagarna i stället. Men den 16e ska jag i alla fall till Falun och kolla upp det..! En heldag i Falu Lasarett fullklistrad med elektroder som ska mäta min hjärn/hjärt-aktivitet. Spännande, huh? 

Nöter förövrig Hairspray-låtar. Så jag inte är helt lost nästa helg liksom, när det är dags att köra igång! SÅÅ GALEEET PEPP! :D


Fucktard.

Hatar det här vädret. Inte bara för att det är kallt, man blir opepp och det SUGER i allmänhet utan jag blir så sjukt torr på huden. Kliar som satan och jag får paniik. Speciellt på händerna så har sandpapperhänder just nu, megamysigt verkligen.

Dessutom saknar jag Annika så jag tror jag svimmar, behöver dö lite i hennes rum och bara svära över livet i allmänhet. Men det dröjer till sommaren innan jag får träffa henne och då finns chansen att jag redan spruckit av alla olika känslor och intryck och diverse andra saker. Spännande.

Känner egentligen för att skriva ett megalångt, krångligt inlägg om allt som går genom mitt huvud just nu men det skulle jag definitivt ångra. Sååå, det får bli ett worddokument gömt någonstans långt inne på datorn. Lovely.

Jag kan bara säga att jag är glad att vissa människor finns i mitt liv i alla fall. Puss på er


that's the way I loved you.

Tänkte egentligen ha en helg i Djura, men eftersom mamma skulle jobba tänkte jag att jag lika gärna kunde ta en helg i Vansbro. För sedan är resten av maj i princip uppbokad för mig.. Vet inte alls hur jag ska hinna med allt. Får nog inte en enda ledig dag tills studenten.. Men kommer i alla fall göra mest roliga saker, så det är helt okej ändå!

Jag har till exempel bokat biljetter till Växjö, FINALLY. En helg med underbara älskade Rickard är precis vad jag behöver, det kommer bli sååå amazing. 


puss <3

för det är då jag alltid velat ha dig nära.

just den sekunden. just då.
då ville jag ha dig där. då saknade jag dig.

you can break everything I am ~



Aliciamys heeela långa dagen!

Har tjejdag med Alicia för William är hos farfar hela dagen. Massa mys står på schemat! Dessutom ska vi försöka pyssla ihop något skoj :* hihi. Så finns ingen tid att sitta här, HEJDÅ. :*




älskar dig pluttan.
älskar dessutom att du dansar till tröjan du hatar. sötfis

wise girl





you make my day.


When things fall apart, consider the possibility that life knocked it down on purpose.
Not to bully you, or to punish you, but to prompt you to build something
that better suits your personality and your purpose.

Sometimes things fall apart so better things can fall together

~



Jag tror jag svimmar av lycka!

Sitter återigen på bussen mot Djura. Längtar efter mina små så jag tror jag svimmar! Dessutom är vädret underbart och gör mig på världens bästa humör. På riktigt, ingenting kan förstöra mina dagar när det är göörsoligt och varmt! :') Love it! Tänker definitivt leka ute med barnen heela långa dagen, så jag kan passa på att sola lite, hihi. 



Ni är det finaste jag har. <3
mina mirakelänglar :')


Love is overrated ~

Har jobbart heeeela helgen, över 25 timmar blev det nog totalt. Så har inte varit så social här eftersom jag sovit varenda ledig minut, ehe.

Igår var det Valborg iaf. Var nog inte den roligaste personen att umgås med eftersom jag var sjukt trött efter att ha jobbat några timmar efter skolan också, var inte mycket pepp alltså. Godis och film lockade som sjuttsingen, men drog iväg till Järna ändå. Jag och Sofie flummade gärnet i bilen, dog av skratt fleera gånger. 

Sen blev jag allmänt less ju längre kvällen gick och till slut hämtade underbara fina Simon mig, så jag fick åka hem och soooova! Tacktacktacktack. Det var behövligt kan jag lova, jag blir så otrevlig när jag är trött. :') 

Nu ska jag gå och köpa juice, för jag såg en Bravo-reklamskylt och blev hemskt sugen på det. Sedan ska jag äta mat.


*ingen bild eftersom mitt internet är så segt så det funkar inte att ladda upp någon..*
-.-

RSS 2.0