Hatar sprutor. FY.

Sitter nu i Borlänge igen och tycker väldigt synd om mig själv ... Jag trodde att jag skulle till tandläkaren på en rutinkoll eller något liknande men när jag kom dit så tog de fram bedövningssprutan och UHU vad jag ville ha någon att hålla i handen då.. Jag är så EXTREMT rädd för sprutor! Brukar jämt tvinga med någon som kan hålla mig i handen och lugna mig om jag ska ta en spruta.. 

Så där ligger jag och halvgråter när det knakar i kinden och det spänner i halvaa ansiktet. Sedan, när de väl börjar borra så gör det ont ÄNDÅ!! GAAAAAH. Men jag tackar bestämt nej till en till spruta. Jag tar hellre smärtan än en till spruta. BLÄUSCHFY. 

Sååå nu sitter jag här och ser på TV och är enormt hungrig. Men jag får inte äta på någon timme till.. Dagen kunde inte ha börjat sämre tbh.. :( 



Vill. Sova. Mer.

Hellu!
Är galet megatrött... Men måste släpa mig ur sängen och gå till bussen ändå för jag har tandläkartid.. Yuhuuuu!! -.- extra kul att gå upp tidigt pga det. Blä!

Nu ska jag gå till bussen.. Hejs!


bild från igår.


shoppingdag

Har varit på kupolen tillsammans med maja och Matilda idag. Hur underbart som helst att få träffa de två igen! :') nu ligger jag i sängen och äter godis och funderar över livet haha.

Nu har Annika äntligen fått sin lägenhet också så snart kommer hon bo i Borlänge. That will be awesome. <3

Skriver mer senare. Puss!

I remember where we first kissed

..
and how I didn't wanna leave your lips.



bästavän. <3

Onsdagsmyset med Annika fortsatte i en dag på kupolen (jag shoppade massa saker fast jag egentligen bara skulle köpa skor.. fast jag köpte inga skor), och sedan åkte vi hem till henne och drog på våra nya mjukisshorts (kärlek) och hade Desperate Housewives maraton. Det var underbart, I tell you.

Annika! flytta till Borlänge nu så jag kan våldgästa er jämt och bli er nya inneboende. ehe. <3

Imorgon vankas musikalträning hela dagen lång! Är så pirrig och pepp varje gång vi ska dit så jag svimmar nästan! OH så roligt det är. :') 

Nu ska jag lyssna på massa typiska tjejballader och dö lite i sängen. 

Ciao





minisemester.

Vi har haft minisemester med familjen + lite annst folk! Vi var först till Gröna Lund, åkte massa karuseller, åt sockervadd ohh busade med tvillingarna. De blev helt kära i flygande elefanter och tuff-tuff-tåg. Alicia satt hela tiden och ropade "tuut tuut" när vi åkte! sötfisen. <3 sedan åkte vi till tom tits på tisdagen. Provade massa experiment och sprang runt som galna barn hehe :')
igår åkte jag hem till Annika och vi hade onsdagsmys med allt onyttigt som finns. hihi :$ Hur mysigt som helst och nu längtar jag tills Annika flyttar till Borlänge så vi kan träffas massa!
pusss ~

musikalmusikalmusikal

Nu har vi börjat med teaterträningen. GUD SÅ KUL JAG DÖR AV GLÄDJE. Det är så himla roligt att äntligen få köra igång och träffa alla! När scenerna börjar få något sorts sammanhang och man ser framför sig hur braaaaa det här kommer bli. GAAAH. Glädje. :') 

När jag kom hem så tog jag tag i att fixa i ordning rummet så gott jag kunde. Det blev typ såhär:



ganska så mysigt. wiiie.



Goddagens, morgonruffs!

Igår var jag på det första musikalrepet och wohotjohejsan vad kul det var! Man blir alldeles pepp och pirrig i hela kroppen så jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Vi började med sångteknik och gick sedan igenom massa stämmor och sådant i låtarna. Helt förvirrad och sådär just nu men det släpper nog när man kört igenom dem lite mer! 

Idag ska det tränas teater för min del, och några ska dansa. Tror inte att min roll har så väldigt mycket dans med tanke på att grejen med den är att jag är lite knasig och efter.. Mwihih. Meeeen, jag kommer säkert smita in på något hörn på träningarna mest för att få dansa, höh! Busigt värre.

Igår när jag kom hem var jag megatrött. La mig i sängen, åt godis och pluggade lite text. Ringde Simon ockå eftersom jag saknade att ha honom bredvid mig. Han fick (genom mobilen då) ligga bredvid mig och prata hela kvällen.

Det slutade med att jag låg med mobilen bredvid mig med högtalaren på och bara lyssnade på när Simon klickade på tangenter och andades. Det var alldeles lagom för att jag skulle kunna somna. (har annars väldigt svårt att somna utan honom bredvid) Någon gång lär han nog ha insett att jag inte var vid medvetandet längre. (Jag kanske snarkade? pinsamt i så fall.. HAHA) för imorse när jag vaknade var samtaalet avslutat i alla fall.. ;> ehe



Morgonruffset.
Ska snart döda det med hjälp av en dusch. Mwaha.

Igår var en sådan där bra dag.


Började dagen med att vakna i Borlänge sedan kom mamma och hämtade mig. Det var supervarmt så en supersvettig och varm Alicia fick min mer-dricka. Hon blev nöjd. 


Sedan satt jag och Alicia utanför Willys och väntade när de andra handlade mat. Vi roade oss med att ta egopics och se på Eric Saade på youtube. Då var hon nöjd i alla fall.


När vi kommer hem möts vi av William som snickrar på verandan utanför. Jonas (tvillingarnas pappa) hade tydligen varit slarvig. Där ser man. Däremot började William bita på hammaren och dansa i stället för att spika. Knasig pojke. Tur han är söt i alla fall. 





morfars kommentar när tvillingarna sprang förbi med hjälmarna på:
"det sprang just förbi två påskägg.."


Sedan kom min Simon äntligen dit, vi åt glass och gjorde en bustunnel med tvillingarna som de blev helt tokiga i. De sprang runt runt runt och kröp i den där tunneln. Vi sa att Simon hade träningsläger och skulle göra tvillingarna till fotbollsproffs. Jonas blev nöjd. Sen somnade William i mitt knä när vi såg på Eric Saade på youtube. Det var gos. 

Sedan pussades och kramades vi hejdå till alla och åkte hem till Borlänge och sov. 
En riktigt bra dag <3

samsung s3 nu är du min!

Är i Djura. busar med barn, träffar mormor morfar och moster, gör sushi och väntar på Simon. :) skapligt bra dag!

Nu har jag flyttat, woooho!

Är från och med nu Borlängebo! Mitt rum är fyllt av kartonger och sängen står mitt på golvet för jag har spacklat väggarna ... MEN jag trivs! Simon kom dit igår kväll och vi åt thaimat, såg på tv och myste. Bra invigning av nya stället tycker jag. :')

Nu sitter jag i Ilbäcken igen efter en dag på kupolen. Jag hittade världens gosigaste tröja som jag måste skrika ut min mysighetskärlek till lite då och då. Det tycker Simon är underligt, haha. Men den är sådär halvstor, stickad och MYSIG. Lite så man vill ha den på sig jämt och hela tiden. Vilket jag antagligen kommer ha, eehe. Kärlek till den, helt enkelt.


COSY !

Simon är för tillfället på fotbollsträning
och eftersom jag inte längre har någonstans att hänga i Vansbro
såååå våldgästar jag hans hus i stället, höh.
Lyssnar på musik och väntar på att han ska komma hem nu direkt
fast han åkte ganska nyss.
(vad töntig man är när man är kär)  

pusshej nu ska jag hitta Simons katt så jag får sällskap. Ehe.


Boy, you got me trippin' on sunshine ~




I've got the best ~ 

Snart snart snart !


trivs ganska bra med tanken att jag bara har 4.5 timmar kvar på jobbet.
Dessutom så kommer min Annika vara här när jag slutar, 
vilket gör det hela ännu bättre!

Ikväll blir det utgång med två av mina favoriter.
Maja och Annika kommer hit och sen ska vi dra vidare till Järna.
Wuuunderbart. :*



Mest nummer fyra. Utan tvekan.


En jobbdag kvar i Vansbro- en dag kvar som Vansbro-bo. O M G.

Idag har jag gjort mitt näst sista jobbpass, imorgon blir det sista.

Jag har även börjat packa litegrann men blir mest förvirrad över vad som ska med till Borlänge och vart jag ska förvara allt som inte kommer få plats i mitt nya rum (typ allt utom sängen då ..).

Med tanke på att jag haft som en hel liten lägenhet i ett rum hittills med både bord, tv, säng, diverse andra möbler och sådär och nu ska jag krympa ner mig i ett rum där det får plats med typ.. en säng. Så lär jag ju ha någonstans att förvara resten, ehe. Får se hur det löser sig. Får helt enkelt sälja allt annars hah!

Nu är klockan egentligen alldeles för mycket för att jag ska vara vaken och tänka på det här nå mer.. Det borde vara dags för lilla fröken att sova nu eftersom jag ska upp och jobba klockan 7 imorgon! Synd att jag har noll självdisciplin och därför kommer sitta uppe länge till för att sedan ha megaångest imorgon. Got to love it. 


slänger in en bild när jag är nyfixad och fräsch. Motsatsen till vad jag är just nu alltså. Eh.

Nej nu ska jag försöka rensa min säng på saker jag borde packat ner i en låda
och sedan försöka sova.  Good luck säger jag bara.
Är sämst på att somna utan S bredvid mig att trängas med...
Stackars mig alltså. Förbereder mig på att ligga vaken superlänge.
Uä. 

natti natti ~


I never thought that you would be the one to hold my heart

bildbombar istället för att skriva allt jag gjort undertiden jag varit oaktiv här!


såg på träningsmatch i Borlänge för Simon


åkte förbi huset jag växte upp i. Lilla huset. :')








massa awesome mysdagar :')

Och jobbat massor. Höhö. Nu ska jag vara ledig i tre dagar för att sedan jobba mina två sista pass innan jag flyttar till Borlänge. Sjukt pepp, nervös och har lite ångest. Känslobomb helt enkelt!

nu ska jag hoppa i duschen, sen leka med Simon. Whiiie. 
PUSS

RSS 2.0