som jag sa

Idag blev bättre! I natt någon gång så färgade jag håret rosa och impulsklippte lite i det, det är terapi det. :') Sen någon gång runt två kom Stefan hem från att ha varit ut med Johan, de var alldeles fnittriga och söta haha. 

Sen åt jag makaroner och kollade runt på 9gag medan Stefan låg och halvsov mot min axel och när han somnat låg  jag och kollade Greys Anatomy till klockan 6 i morse, eheh. Men uj så mysigt det var. Och imorse vaknade jag vid kl 8 av att Stefan var vaken och så kunde vi inte somna om så han slog igång myslugn pianomusik och så myste vi någon timme i stället, tih. 

Såå, dåliga känslor är borta och jag är glad igen! :') haha humörsvängningar alltså. <3 


ljuuuust rosa, tihihi

godis och powerking

En sån där kväll. När tankarna aldrig slutar snurra i huvudet. För någon sekund känns allt meningslöst, livet står och trampar på samma ställe. Då är det tur att man har en sån där bästa vän, som förstår, som känner lika och sen känns allt lite enklare igen. Låter tårarna rinna utan anledning ikväll, så känns nog allt lite lättare imorgon. Det brukar vara så. Äter godis och lyssnar på fin musik. Imorgon, imorgon blir det bättre. 

breathe, just breathe

2013 ~




~


puss elleeerr

Nu är jag äntligen hemma i Borlänge igen efter att ha jobbat, myst och festat i Vansbro de senaste dagarna! Har haft en riktigt fin julhelg hos min lilla extrafamilj i Vansbro. Sen var vi iväg till farmor en dag också och firade lite jul där också.

Det blir oftast så i vår familj att man firar lite när det passar, eftersom det finns familjer och måsten och jobb hit och dit så vi kan aldrig lyckas vara lediga och på samma plats på julafton ehehe. Men det gör mig ingenting, spelar inte så stor roll just vilken dag man träffas :') mysigt äre iaf <3

Nu är det dags att börja tvätta kläder så jag har något att ha på mig eftersom jag åker till Bålsta på söndag, och blir där en vecka. :* Dååå kan det vara bra med rena kläder ehe!


trötta fötter

Idag har jag gått på kupolen i 8 timmar ... Jag är trött. Men, jag hittade blekmedel och en klänning, så det kan väl ändå räknas som en lyckad dag. Eftersom det var det jag var ute efter ehehe. Sen följde Annika med hem hit och hjälpte mig med håret, så nu är det lite ljusare iaf ! Får se om jag vågar bleka mer eller om det helt enkelt får vara såhär. :) 

Nu har Annika gått hem, jag lyssnar på Miss Li/Lars Winnerbäck och lagar mat. Trevlig fredagkväll ändå. Imorgon åker jag till Vansbro för att jobba lite under juletider osv! 

NU BLIR DET UPPDATERING.

Oj oj oj vad jag ska uppdatera. Försöka i alla fall. Som vanligt blir det väl en enooorm bildbomd, men det är väl skojigare än att bara läsa ändå? Tycker i alla fall jag eheh (a) Såå, vi börjar väl med torsdagen då, som skulle vara lugn städkväll men som inte alls blev det ehehe. :)


Jag började alltå att städa mitt rum men det slutade med att jag bjöd hit Carro och Annika i stället, Mycket mysigare! Så vi tände ljus i köket, spelade musik och lekte "jag har aldrig" hih!
Vi drog vidare till Lips och träffade bartendern som är superkompis med Annika och Carro, superskoj!

finAnnika. Åh vad jag kommer sakna dig. <3

På fredagen åkte jag till Bålsta med Stefan, tog inte en enda bild där såatteh, men som sagt så myste vi framför tv:n mest hela tiden. På Söndagen skjutsade pappa mig till farmor och så var jag där en vecka, underbart att bara få vara och ta det lugnt där. 

På lördagen åkte jag hem till moster och hon hjälpte mig att bleka håret, äntligeeeen! Ska bleka det någon gång till sen så ska det nog bli som jag vill ha det, hihihihi. Ååååå vad skönt att få göra något nytt igen! :D


sen kom jag hem igen, fick äntligen pussa och krama lite på min Stefan hihi <3 Sen fick vi agera lite barnvakt när mamma var och handlade. Eller ja, de var mest rädda för stefan och johan så .. men då var tvillingarna i alla fall lugna och kramgoa! 


Igår var jag och Mia på julavslutning på Boomtown. Fick se Stefan spela för (typ) första gången. (första gången trodde jag att det var fredrik halva spelningen hahaha så det räknas inte!) pirrigt och sådär ehe. snygg kille iaf! Sen blev det efterfest hos oss men jag gömde mig på mitt rum, lyssnade på Miss Li och läste tidning. Var inte alls på festhumör.


Och NUUU har vi kommit fram till dagen idag, den 20 december. Dagen då min kära moder föddes, och det skulle såklart firas! William var på sitt allra mysigaste humör och skulle kramas och pussas himla mycket! Det gillas. <3

Blev en superfin kväll och nu är jag tillbaka i Borlänge och funderar på om jag ska vara duktig och rensa i rummet eller slö och se en film och sova. Lutar mest åt det senaste alternativet faktiskt. Är himla trött alltså.

Och imorgon ska det shoppas nyårskläder med Annika, vilket kommer vara K.A.O.S.
Löningsdag+sista helgen innan julafton+kupolen= FYFAN VAD JOBBIGT OCH VAD JAG KOMMER HATA MÄNNISKOR. Typ.

Sådär, världens uppdatering igen då :')
Bra så

seg

Är fortfarande i värmland hemma hos farmor och farfar och myser. Skulle ha åkt till moster men det är världens snökaos sååå vet inte om det blir så.. :o stsnnar säkert i soffan hela dagen istället. :') eheh
 

hej!

Jag har varit jättedålig på att uppdatera. Fy mig. Men jag har haft så mycket annat för mig så det har inte blivit av. :) jobbade som sagt och det gick bra, väntade en timme på en försenad buss och frös nästan ihjäl. Sen slappade jag väl resten av dagen. 
 
I torsdags skulle jag vara duktig och städa rummet och packa inför bålsta. Det slutade med att jag bjöd hem annika och carro på en dricka vin-kväll, vi drack mest andra saker och det slutade med att stefan fick packa min väska och tvinga upp mig till bilen. Ehehe (a) men kul hade vi! 
 
Sen hade jag en myshelg i Bålsta med stefan. Helt underbart. <3 vi åt mat, myste och spelade GTA hela helgen. Ville verkligen inte åka hem på söndagen! <3
 
Men när vi väl var i blg igen så kom pappa och hämtade mig occh skjutsade mig till farmor och farfar, och här är jag nu! Mitt ute i de värmländska skogarna. Känns bra att få träffa dem igen och få bo lite här. :') 
 
Ni får se bilder osv sen! När jag har datorn :) 
 

workwork

Har min första rast på min första jobbdag på djurmoskolan. Hittills har allt gått bra och barnen är snälla. (a) har väl frusit tårna och näsan av mig men :') nu ska jag va på fritids till klockan kvart i fyra, sen bär det av hemåt igen :)

Nejmen!



Ja-a, här sitter jag med mitt cirkusglas och äter frukost. Klockan 8.10. För jag ska jobba! Alldeles nyss ringde telefonen och de undrade om jag kunde komma och jobba, nu på momangen. Jamenvisst, det kan jag väl! Så, nu ska jag slänga i mig lite frukost och sedan leta rätt på alla varma kläder jag har eftersom i skolan så är regeln "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" = man är ute hur kallt det än är. typ. 



Hej Vansbro




En kall kall dag. Och eftersom det varit väldigt lugnt på jobbet så man satt  mest still så har jag frusit i princip hela dagen. Ganska mycket usch på det. Men ändå så är det väl fint med snö och sådär, är inte alls lika deppig som förut när det var snö. Framgång! 

Nu är jag iallafall tillbaka i Borlänge, har duschat supervarmt och nu tänker jag krypa ner under täcket och se lite Greys och sen sova! Är så hiskeligt trött och imorgon kanske jag får finbesök och då vill man ju vara piggelin och inte supermegabajstrött. Eller hur? :) 

Nattinatt ~

you're the one for me

Klockan är 6.35 och jag sitter på 257 malung sälenfjällen. Jag är alltså på väg till jobbet. -17 grader ute vilket resulterade i att jag hade is på glasögonen när jag gått till station. Då blir man pepp på livet. Speciellt när man vet att en varm gosig pojke ligger hemma i min säng.. men men. Skönt att få jobba lite igen! :) 
 
 

Ändrade planer, kan man säga!

Skulle åka till Stockholm i helgen. Få följa med på världens fest och ha superskoj och dansa och umgås hela natten lång. Så jag sätter mig i bilen och några plågsamma timmar senare är vi i Stockholm (snöoväder, dålig sikt och bilräddhet går inte bra ihop).

Jag är helt skakis men det går över när vi senare traskar iväg och tar en öl med några av Mias kompisar. Men ju längre kvällen går, desto mer känner jag att jag borde kanske stannat hemma, med tanke på hur trött jag kommer vara, och hur jag egentligen inte är sugen på att festa och stoja och allt det där roliga. Jag känner för att vara världens tråkigaste och vara ensam hemma och bara bara vara med mig själv och ta hand om mig.

Så idag tog jag ett tåg hem, och oj vilken myskväll jag haft! Tända ljus i hela lägenheten, Miss Li i högtalarna, hårmask, ansiktsmask, luktagott krämer, god mat och bara sitta och ta det lugnt. Bara vara ensam. Saknar faktiskt att bo ensam, väldigt mycket märkte jag nu. Så ett jobb och sedan en egen lägenhet, det står på önskelistan! 

Såå, om någon har ett jobb till övers sådär, så är jag mer än intresserad! :) Jag kan allt, osv! 



RSS 2.0