Backstage - Hairspray


Mia och jag, scensminkade och klara för att köra igång!
Min tallrik med lite bra att ha saker.


Blekfis, japp!


Skallig Magda men lika söt ändå!


Penny!


smink var det ja .... såhär ser rengöringsservetten ut efteråt!


<3

massa ombyten!

Magda, nu med både peruk och klänning!
Snygga flickor!



H A I R S P R A Y ~

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/gavledala/premiar-for-hairspray-i-gagnef

VI ÄR MED PÅ TV !
Coolt, va?
Kika in och få ett litet smakprov, boka sedan era biljetter så ni inte missar detta. 

PREMIÄR PÅ LÖRDAG.
Taggad, nervös, panikslagen, överlycklig.
som det ska vara helt enkelt.


~


Hairspraybubblan. <3

Jag Hairsprayar, äter och sover. Och det är typ allt, liksom.

Har stängt in mig i den där bubblan, där allting runtomkring Hairspray blir alldeles ointressant och oviktigt. Ganska skönt ändå. Stänger ute så mycket jobbiga tankar och känslor och fokuserar enbart på att göra bra ifrån mig på scenen.

Och alla fina kommentarer vi får! ÅH. Blir alldeles varm i lilla hjärtat. Puss på er fina människor. Är enormt lycklig och tacksam för att jag får vara med i den här lilla familjen. Tih. <3 


I logen. Massa underbara kläder HIHIH! 

Leopold agerar kameraman! (han ska dock ha liiite mer kläder på sig ehe)

Myskläder är ett faktum. Man måste ha något gosigt att hoppa i när man klämt sig ur finalklänningen.
En trött William som var med och tittade på genomdraget idag. Jag passade på att kramas extra mycket när han var lite halvblyg och inte vågade gå ifrån mig. whiii. 

Nu ska jag häva i mig en kopp te, knarka halstabletter och alvedon och sedan sova!
PUSS

snart musikalrep !


laddar upp med lite kaffe och brownies! 


Today ~


favoritklänningen, favorittröjan och håret i knut.
ganska trevlig outfit helt enkelt.

Ikväll ska vi sjunga tillsammans med orkestern för första gången. Hjäääälp vad pepp jag är! Lite skillnad mot att sjunga till inspelade saker på datorn, såatteh. TIHIHI. Blir alldeles nervös när jag tänker på att det är 8 dagar kvar till PREMIÄR! 

På riktigt. Om ni inte har bokat biljett, GÖR DET NU. För de försvinner i rasande takt. Och det skulle vara skaaapligt jobbigt att stå där utan sen, huh? 



Tvillingvakt!

Igår barnvaktade jag tvillingarna under tiden som Jonas handlade och fixade lite saker i Borlänge. Det var huuur mysigt som helst att få ha en gosdag med dem! Eftersom både Annika, Mias mamma och Johan var hemma också så var de så blyga och ville därför enbart sitta i mitt knä och mysa. Whiiiiie. *nöjd tjej* :')

Efter ett tag vänjde de sig dock och det blev massa kittlingsbus, brottning i soffan, dansande och spelandes på crilles synth. En riktigt bra dag, hih. Blir alltid så varm i hjärtat av mina små älsklingar. <3



Massamassa kärlek! <3



Godmorgon världen !


Hej där, och godmorgon! Här är jag och mitt morgonruffs, höh.
Tänkte slänga in lite bilder från de senaste dagarna, enjoy!


I Måndags så hade vi lite födelsedagsfika för Michaela, eftersom vi hade läger på lördagen då hon fyllde år! Jag, Mamma, Crille, Michaela, Alicia och Mia satt på p&l café och hade det mysigt! 

Vi avslutade fikamyset med lite mer mys hemma i soffan framför barnkanalen. Hih. :)



Mammas tröja som hon köpte 93, alltså den är lika gammal som mig höhö! Jag har legat som en miniliten bebis och sovit mot den där tröjan. Lurig tanke ändå. Den är hur som helst galet COSY. <3

Mia blev på bakhumör (wohooo) så hon bakade småkakor och supergoda muffins. Awesome.

bästa någonsin. nyduschad och sen hoppa i en gosig onepiece.

bild från igår när vi fick besök av lite hairsprayfolk och övade sång/dans. Det blev många skratt som vanligt, alltid lika trevligt! :)

Mjaaaa, det var lite av vad som hänt i mitt liv senaste dagarna, har väl inte varit superbra på att lägga upp bilder såatteh. Nu fick det bli lite bildbombsvarning. :3



Fika med Stina!

Har nyss kommit hem efter att ha tagit en låångfika med Stina. Väldigt längesen vi sågs och pratade, (av olika dåliga anledningar höhö) men nu blev det av och oj vad skönt det kändes! Pratet bara flöt på och helt plötsligt hade det gått över en timme och vi hade inte pratat klart på långa vägar. Har mycket att ta igen så det får absolut bli en till träff snart. :')


HAHA. Nej, Vi var inte fjortisar förut. Detta var inför en musikal när vi skulle vara det haha. Åh minnen. <3

~

Looking in the rearview mirror
Everything is so much clearer
Watch me wave it all goodbye ~


Tisdagsmys ~



Renbäddad säng, stor oversize-myströja, tända ljus och lugn musik. Ett helt okej avslut på dagen känner jag. Ska nog dock fixa något mumsigt att äta på också. Kanske lite varm oboy, och någon muffins. Ehe. :$ 



Mysbild från Peace&Love café.


Alicia på P&L café. Mys. <3

Heeeei där. Idag har jag varit på informationsmöte för vikarier inom gagnefs kommun. Känns skönt att få komma igång med lite jobb! Ikväll ska det göras Sushi tillsammans med Mia och Crille, loooovely. <3 

puuss

Silence speaks louder than words.

 
 
Helluu! Idag började jag min dag med att äta frukost framför byggare Bob och sedan den lilla röda traktorn. Lovely, ehe :') Nu är jag i alla fall nyduschad och ska börja göra mig iordning för att åka iväg till Mockfjärd på något slags informationsmöte. Spännandeeee. Måste bara orka blåsa håret och slänga på mig lite smink, det tar emot lite när man ligger här i sängen och lyssnar på musik. Ehee. 
en bild på min gosAlicia. PUSS. <3



nyduschad







Efter ett väldigt roligt och väldigt krävande musikalläger så sitter jag med värkande, trötta muskler och svällda fötter. Men uj vad roligt vi haft! Runt 15 timmars träning i streck på lördagen. Då får man ligga i sängen och äta massor med godis. (Eller ja, det får man väl alltid, hih) 

Ska för övrigt försöka sluta med att äta mjölsaker. Inte för någon diet eller så, bara att jag märkt att jag får ont i magen om jag äter typ pasta och bröd. (vad sjutton äter man annars? uä) Så tänker i alla fall ge det en chans och se om min krångelmage äntligen bestämmer sig för att vara snäll mot mig. :')

Nu ska jag snart slå igång Trassel och bli sådär tecknat-film-glad, 
puss

~

All that time never truly seeing
Things, the way they were
~
I think it's time to
let go

bloggat från mobilen

der här är samma träd. buhu :(
sitter på bussen hemåt, eftersom mamma jobbat natt och var vaken vis den här tiden så ringde jag och pratade en halvtimme med henne om allt mellan himmel och jord. underbara mammi. :') 
 
när jag kommer till borlänge så ska det packas och fixas inför musikalläger. kommer bli galet mycket träning och galet kul! :) 
 
 

världens bästa Sofie

Har haft två jobbdagar nu och har fyllt på hjärtat med lite värme från mina gamlingar. Åh. Jag har även haft två fina kvällar med världens bästa Sofie! Promenerat, pratat om pojkar sex och annat kul, lekt med tändstickor och ätit Selins sallad. L o v e l y. <3 

alvedon ipren pronaxen. illamående ont yrsel.

hatar. att. vara. tjej.
hejdå

Maja My Love

Ska snart gå till busstationen och möta Maja som ska komma hit och leka med mig idaaaag, whiiiiiie. Har inte träffat den människan ordentligt på superlänge, bara tagit någon snabb fika då och då eller ett raggarvarv på byn när vi råkar vara där samtidigt. Så nu ska det äntligen bli av en Maja-Louise-kväll. <3


ihi. vi är normala. ibland.

Mah weekend


Började min lördagskväll med ett glas vin och lite nutella. Slöade framför tv:n och bara tog det lugnt. Sen kom Stefan förbi och vi såg på Hairspray (jaaa, det var mitt val EHE) Han var inte så imponerad tror jag.. "Jag gillade delen när hon fick en boll i ansiktet. Och den rosa bilen var fin" var hans kommentar när det var slut. Jahapp. Jag satt i alla fall superpepp och småsjöng med här och var och dansade. haha!

På söndag (när jag väl kom upp, sov suuperlänge) så slog jag mig ner framför tv:n och det var NALLE PÅ TV. Oh gosh. Så fick lov att kika på det. Huur bra som helst hahah. Jag satt och skrattade för mig själv till och med. :$

Senare mot kvällen drog jag till Revoked Mansion (höhö), spelade top girl-mobilspel (vi skaffade en superläcker pojkvän, gick på date och tjänade pengar så vi kunde köpa snygga kläder, hahaha) och såg på Hem till Midgård. Supertrevligt! :') 

Lördagspeppen!


Har varit superordentlig och lagat bra mat idag. Potatis till och med! För mig är det en stor grej faktiskt. Ehe. Dessutom har jag städat i ordning lite här så det i alla fall ser normalstökigt ut och inte jättestökigt. Framgång.

Nu sitter jag med en nutellaburk och ett vinglas och ser på tv. Tror detta blir en helt okej kväll det också. Hairspray-filmen står på listan, woho! :) 

placerad i soffan

Jag har en ensam filmkväll idag. Har dukat bordet med Nutella, morötter, gurka, chips och dipp. Har även choklad och lite annat smått och gott att äta på. Om det skulle behövas liksom. Dessutom har jag ett fluffigt varmt täcke som jag gosat in mig i också. Har en ganska bra kväll allt som allt ändå. :)



jag är starkare nu.

ibland kryper den närmare
men jag har lärt mig nu, jag känner igen det.
tänker glada tankar, fokuserar på annat
låter inte ångesten komma för nära. Inte mer.

~

ensam hemma ikväll


~

påminner mig själv, om och om igen
inte för att jag lyssnar eller så.
det vore ju inte likt mig :')

Lite fail. Men ändå enligt planen ?

Okej. Jag tvättade inte och jag städade inte. Däremot åt jag massvis med chips/choklad/muffins/osvosv. Tänker som så att imorgon, DÅ ska det städas! Då åker både Crille och Mia iväg till Enköping, Annika är i Kiruna och resten av folket är i Vansbro. Sååå jag kommer inte ha mycket annat att göra än att städa och tvätta. Alldeles enligt planen! Jag har köpt gottluktande sköljmedel också, vilket gör mig mer pepp på tvättandet ehe :$

Jag såg nyss på film också. Law abiding citizen. Stefan tipsade mig och ja, den var faktiskt bra! Brutal och panikig och sådär. Men bra. Satt och halvgrät vissa stunder mest för att det var så hemskt allting haha. 


underbara skådespelare, ja.
 

~


~




Hej Vansbro

Har spenderat några dagar i Vansbro. Ätit helt onyttigt och fel, jobbat och sovit massor. Hann även med ta en promenad under natten helt ensam. Uff vad jag har saknat att kunna göra det! Inget jag väldigt gärna gör i Borlänge under nätterna. :')


Lite random "hej jag går runt i Vansbro och knäpper kort på allt" bilder.
Nu ska jag försöka peppa mig själv att tvätta och städa.
It has to be done!
 

igår - chipskväll med sofie

igår gick jag och sofie iväg till ica, köpte massa chips och dipp och hade chipskväll. det var lovelyyy. :') nu sitter jag på jobbet och dricker min tredje kopp kaffe. ehe :$ 

jobb

oj vad det tog emot att gå ur sängen i morse. var galet trött och ville inte alls gå ut i morgonkylan. meeen när jag väl kom till jobbet så kä des det bättre. så trevligt att få ttäffa mina tanter och gubbar igen så :) wiie. 

beautiful people

hade tacomys med klassen igår, sjukt underbart! ska ladda upp bilder när jag har min dator, för det blir bara fel med mobilen -.- vi flummade i alla fall sönder, åt onyttigt, såg på ångest kärleksfilm och kramades. kärlek. <3 sedan åkte jag till vansbro, hängde utanför dido och träffade lite folk. 
 
det var dock kallt så jag tog sofies nyckel och drog hem till henne ochbäddade ner mig för att sova. vilket dock slutade i ett några timmar långt telefonsamtal med en inte alltför nykter Stefan. halva samtalet gick ut på att han mobbade mig för min dialekt :( 
 
nu har jag haft massa musikalträning och sedan sovit i soffan lite och nu så sitter jag på bussen mot vansbro igeeen. :') ska träffa min fina sofie whhiiee <3

Var är min trötthet?

Jag borde vara trött nu. Jag borde vara trött och jag borde sova. Imorgon är det musikalträning och då ska man vara pigg! Så. Dags att försöka sova. Snart.. 

Den där känslan man inte kan få nog av!



Är glad idag! Av ingen egentligen anledning skulle jag tro. Kanske att jag vaknade av mig själv imorse, började städa rummet (kom faktiskt ganska långt) och sedan gick ut på en rejält skön promenad. Jag gick en helt ny vända idag, trodde ett tag att jag inte skulle hitta hem men tack Gud för smartphones och google maps.

När jag kommit hem och dött av svett och värme så duschade jag riktigt svalt och avslutade med en kallvattenshock. Då blir man pigg och inte helt svettig igen direkt när man kommer ur duschen. 

Och nu har jag precis ätit mat och lyssnar på musik från gamla dagar. Känner mig pigg fräsch och glad. Ojojoj vad jag saknat denna känsla! Inte blir det sämre av att jag ska få träna massa musikal i helgen och dessutom ha tacokväll med älskade klassen. Uuuuj vilken bra helg detta kommer bli. :')



but you’re so hypnotizing ~

Idag planerar jag att ha en städdag, för det behövs verkligen. En liten sak jag gör när jag ska städa är att jag skriver först upp en lista med allt som ska göras. För då blir jag lite pepp för jag vill ju liksom bocka av sakerna! haha, lite knasigt but come on, det funkar i alla fall!

Jag börjar hela städdagen med att ligga i sängen, lyssna på Demi Lovato och spana ut över rummet och fundera vart sjutton jag ska börja.. Men ja. Det löser jag efter att jag slängt i mig lite frukost! 



 

update

Kom nyss hem från Vansbro. Har lekt med Sofie och sedan har vi fikat med Matilda. Härligt värre! Nu är jag tillbaka i Vansbro, ska slänga i mig lite mat, sen dra och gymma en sväng och sedan åka på koreografiträning inför musikalen ikväll. Pepp!

 

åker till vansbro på selinsdejt med Sofie


godmorgon


Fortsättningen på min dag

Jag har i princip legat i soffan heeela dagen men mamma, Jonas och tvillingarna kom förbi en sväng och myste lite. Det var awesome. Hih, Wille var superblyg och rädd för han blev överraskad att vi skulle vara där tror jag, så han satt mest still och var lugn och gosade. Inte så vanligt men uj så mysigt! :')



Sedan insåg jag att jag faktiskt lika gärna kunde göra något av min dag. Såå jag slog på superhög Hairspray-musik, dansade sönder golvet och sjöng för full hals. Stackars Johan som bor i rummet bredvid mitt .. Meen, it has to be done, så att säga. SÅ GALET SVÅRT ATT SJUNGA OCH DANSA SAMTIDIGT. Jag. kan. inte. andas. Och missar fleeera ord. Och stämmor är inte ens att tala om. Jag sjunger melodin hela tiden. Fy mig.

Sen klackskor på det!

HAH.

funderar funderar och funderar

.. som rubriken lyder. Jag funderar. Kollar på olika utbildningar, olika skolor, kollar jobb, kollar lägenheter, kollar alla olika möjligheter på något vis. Men jag vet inte vad jag vill! Uäää... Usch det blir så mycket osäkerhet så struntar bara i det ändå till slut. Bra metod. 

~


even if it's little
even if it's shy
it's still a smile.
~

Min dag i bilder


vaknade av mig att det var ljust i mitt rum och kände mig faktiskt ganska utvilad.

Efter att jag zappat igenom alla kanaler som vi har (inte många alltså..) så bestämde jag mig för att slå igång Madicken på Junibacken i stället. Efter det så åt jag lite, sen somnade jag i soffan ehe.

När jag vaknade kände jag mig superofräsch och hoppade in i duschen!

Nyduschad och i ett myslinne jag fått av farmor för supermånga år sedan. Alldeles mjukt och flygigt äre. Mums på sådana kläder hih. :')

Well. Det var allt so far. Nu sitter jag återigen i soffan och kollar på tv ehehe.
PUSS

senaste tidens outfits!


Köpte den svarta spetströjan när jag shoppade med Annika.
Och den stora fluffsiga grå tröjan heter Gunnar och är min nya kärlek. Favorittröja deluxe. <3






Everybody want to be an astronaut

Godmorgon!
Idag vaknade jag helt av mig själv, ganska tidigt till och med. Yay till mig! 
Nu lockar det med frukost så jag tänker krypa ur sängen och i min onepiece.
puss everybodeey.

le look of today

var på kupolen med annika och shoppade lite idag. uff ångesten att hitta fina kläder och veta att man egentligen inte boorde köpa men man kan inte låta bli. :$ 

EN TILL LISTA.

Det är inte samma frågor som i förra listan , promise!

1. Vad heter du?

Louise Maria Karolina Grahn. Därav min mail. Lmk_g. Typ 2% av folket som sett den har fattat att den står för mina namn. cred till er!
2. Vad kallas du för?
Louise / Lollo oftast. Leawesomechick var väl inte så catchy I guess (höhö. skämt åsido)
3. Vad vill du att folk ska kalla dig?
Vad som helst. Louise eller Lollo vore ju att föredra så jag fattar att de pratar med mig !
4. Vad gör du just nu?
Ligger nerbäddad i min säng, har nyss sett på superbad och oroar mig över om min dator har tänkt brinna upp (den är suuuupervarm buhu, bebis..)
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu?
Vara hos en kompis och ha ett sådant där prata hela natten prat. Där man egentligen sagt godnatt men på något vis så ligger man där i mörkret och bara spyr ur sig mer och mer saker och tillslut har hela natten gått och man har bara pratat och lyssnat om vartannat. (även om jag är specialist på att somna mitt i mina meningar under sådana här nätter. ehhehe. förlåt alla som blivit drabbade!)
6. Vad har du på dig?
Trosor och en t-shirt som jag tror är Annikas faktiskt.. :$
7. Vad har du gjort idag?
Stängt av mitt snooze i sömnen, blivit väckt av bror, tränat musikal, sett på en mobbningsdokumentär så hjärtat slets ur bröstet på mig, sett på ett sorgligt greys avsnitt och gråtit ögonen ur mig, ätit godis och sett på film. Effektiv söndag.
8. Vad var det roligaste med din dag?
Att få hänga med mitt musikalgäng och få dansa så man blev lite slut i musklerna! 
9. Vad var det tråkigaste med din dag?
Att vakna tidigt fast jag ville sova. Och nu att jag inte är trött fast jag får sova. Livets mysterium.
10. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
Jag vill vakna av mig själv och känna mig pepp på att gå upp. Sedan äta mumsfrukost i lugn och ro framför tv:n, alternativt ute om det är sommar! Nu vill jag välja många alternativ på hur dagen ska fortsätta. Jag vill umgås med mina kompisar och bara flumma, och gosa med tvillingarna och se på pippi långstrump, träffa min farmor och bara vara hos henne eller ta en lång promenad med en bra vän och bara prata. Mot kvällen vill jag vara på en mysförfest med bästa vännerna, dricka lite vin och dansa hela kvällen lång! 
11. Om du tittar åt höger, vad är det du ser?
En vägg.
12. På tal om höger, är du vänsterhänt eller högerhänt?
Högerhänt!
13. Om du hör ordet perfekt, vad förknippar du det med?
Alla dessa ordspråk om att ingen är perfekt osv osv. Men jag tror visst man kan vara det. Bara att man har olika definitioner på vad det innebär! Att vara perfekt FÖR någon kan man absolut vara. Så länge man får någon annan att må bra och man passar ihop och mår bra av varandra. Då är man perfekta tillsammans.
14. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Sommar sommar sommar sommar! Och lite höst. Sommaren är underbar med solen och värmen men det blir för mycket om det är varmt hela hela tiden så då passar det med lite höst där man får ha tjocka myströjor och mössa! Men ingen vinter, USCH. 
15. Vilken högtradition är din favorit, julen, midsommar, påsk etc? Och varför?
Hm. Måste nog säga julen. Inte för att jag gillar julmaten, eller julklappskraven, eller all stress, eller snön, eller något av det alls. Men man umgås med släkten. Man får ha en mysig kväll och bara sitta i soffan och kramas och äta godis och vara glada tillsammans. DET gillar jag.
16. Beskriv den perfekta outfiten?
Onepiece. Eller det man trivs bäst i för stunden. 
17. Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda svenska folket ifrån genom att banna, som t ex gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc?
Inte insatt i mode. Eller ickemode heller för den delen. 
18. På tal om mode, din favoritbutik?
H&M lyckas alltid ha bra-att-ha-kläder och man hittar jämt roliga saker där.
19. Favoritplagg som du har i garderoben? Får gärna illustrera med bild.
Jag har en tendens att jämt sno ur andras garderober ...

crilles skjorta

kakans klänning

Idas tröja

Mattias tröja & Idas keps
Idag keps, Idas linne, Idas skjorta... ;)
Mathias t-shirt
Idas linne

HAHAHAH. Jag gillar andras kläder. Helt enkelt. :$

20. Favoritoutfit som du har haft på dig hittills i ditt liv?
onepiece. så GALET COSY.
21. Favoritplagg på en man?
Inget. HÖHÖHÖ.
22. På tal om killar, vad föredrar du, svenskar eller utländska?
uhm. har bara dejtat svenskar så (a)
23. Beskriv en egenskap hos en man som du skulle vilja ha, t ex mörk röst, synliga ådrar etc.
är han awesome och sådär räcker det för mig, eheh. Tror ärligt inte att jag har någon speciell egenskap jag kräver. typ GOSIG isf. haha
24. Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig?
Att ta sig tid, visa uppskattning och vara mysig och bara bry sig om.
25. Vad är det mest romantiska du gjort för en kille?
Vet inte .. Är kanske inte så bra på hela romantikgrejen. :3 
26. Vad är den perfekta presenten? Ifall du skulle fylla år imorgon.
En resa! TILL VÄRME.
27. Vad är den hemskaste presenten du fått?
Har nog bara fått bra presenter. *lyckliga mig*
28. Cola eller fanta?
Cola. Men hellre Dr.pepper eller Trocadero.
29. Choklad eller sur/salt godis?
C-H-O-K-L-A-D. min eviga kärlek.
30. Sallad eller McDonalds?
SELINS RÄKSALLAD MED DERAS SÅS NOMNOMNOMNOM. Nu vill jag åka till Vansbro. 
31. Myskväll eller utekväll?
Både och! 
32. Vatten eller mjölk?
Mjölk! Det är så praktiskt. Och man kan göra oboy med det, vilket är choklad, och det är min kärlek, som sagt.
33. Pengar eller kärlek?
kääärleeeeeeeek
34. Tåg/buss eller bil?
Tåg över buss ANYTIME. Bil över tåg för då kan man sova utan att vara rädd att randoms ska se ens fula sovface!
35. Bloggy eller twitter?
Bloggeeeeeeeeeeen.
36. Tv eller dator?
Dator
37. The Notebook eller Fast and the furious filmerna?
The Notebook! Fina filmer är det bästa jag vet. 
38. Roligaste fyllehistoria?
*cencur* EH EH EH 
39. Pinsammaste fyllehistoria?
Äh, någon sådan har jag nog inte ens. haha
40. Om du läser bästa vän, vem tänker du då på?
Annika
41. Något som du är riktigt rädd för? Spindlar, framtiden, att misslyckas etc.
Saker jag inte kan ha kontroll över. Och hundar.
42. En vacker mening som har fastnat hos dig?
är man två-å-å-åå kan allt gå-å-å (sjunget i stämmor för det är ur en hairspraylåt. CAN'T. GET. IT. OFF. MY. MIND. DAMN. IT)
43. Dra ett skämt?
Du skulle ändå inte skratta :(
44. Ditt finaste minne från dina gymnasietider/universitets tider?
Till exempel när jag lärde känna Maja och Ida. Vi var superblyga och awkward och nervösa i början och det slutade med att vi låg och kramades och sov i samma säng. Sedan dess var det högklassig vänskap. :')
45. Det roligaste som hände dig under gymnasiet? T ex, faceplanta (ramla framför alla på ansiktet)
Jadu. Det hände skapligt mycket roligt under festerna när jag lärde känna Mathias haha. :') men det är inget jag behöver skriva haha, är snäll mot folket.
46. Någon som du önskar att du kunde ha gjort under gymnasiet? (t ex vara mer social, vara mindre social)
Haft mer filmkvällar med klassen och bara myst. Lite dåligt med sådant senaste tiden.
47. Något som du vill uppleva i livet som du inte hunnit göra än?
EH. MASSOR ?!? Ångesttanken. Till exempel köpa ett hus och ha ett helt rum som en säng med platt-tv på väggen och massa kuddar och mysigos. Prova bo/jobba utomlands. Få en bebis. Och en till. Utbilda mig till något roligt. Resa och se massa olika ställen i världen. Utrota mobbning. Uff. Massor helt enkelt..
48. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Tvätta klart
Ta en kupolenrunda med Annika
Träna stämmor till musikalen
49. Beskrivdin favoritscen från en film/serie alt. länka med youtube.
HAHAHA. Bäst. <3

50. Berätta tre saker om dig själv som ingen vet? (sjunger i duschen, äter baklänges middag etc)
1. Jag brukar drömma så intensivt att jag är trött när jag vaknar. Jag kommer även ihåg typ alla mina drömmar.
2. Jag älskar serien Grey's Anatomy och har utvecklat personliga band till människorna så när det händer dem någonting så mår jag så dåligt som om det skulle hänt en nära vän någonting.. jag kan knappt se ett enda avsnitt utan att gråta.
3. Jag har brutit lilltån flera gånger så nu är den alldeles sne och nageln är knäpp HAH.

RSS 2.0