Betnér. Kärlek. <3





Lyssnar på Magnus Betnér och dör. Åh så skön människa! 


detta blir en trevlig kväll

Väntar på att min snyggings fotbollsträning ska vara slut för sen åker vi till Borlänge för en spelkväll hemma hos bror. (som jag snart kan kalla 'hemma'.. omg) Ska plocka upp lillasyster på vägen också, och sedan kommer Annika dit också. Hur underbart som helst! :') 


skulle fixa håret nyss
och det blev suuuperfluffy!


satte bak det i knut dock, snäppet mer sofistikerat ;>






Taggar !



finns nog ingen bättre låt att tagga med! <3 
amazing

Nej, om dom vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset ~



och alla bara pratar, 'är det sant?' och 'jag har hört om dig' ~

Skulle städa men fastnade med att lyssna på Håkan Hellström och bara sitta och tänka. Inte fullt lika effektivt kanske.. Men men, städningen får jag ta tag i en annan dag. Ska väl alldeles strax bädda ner mig i sängen och kika lite på tv innan det är dags att sova. :') Imorgon har jag en lagom lång dag på jobbet och sen är jag ledig i två dagar, WOHO. Ska bara slappa och ta det luuugnt, så skönt. <3 

Helgen ska spenderas i Borlänge med awesome folk. Längtar redan. 





someday ..

Hade en mycket trevlig kväll igår med Kakan. Vi chillade i hennes lägenhet och sen åkte vi ner på byn och hängde med lite människor, kollade på regnet, skrattade och frös lite grann.. ;)

Sedan hoppade vi in i en raggarbil (det fanns liksom en filt i baksätet sååå vi ville värma oss!) och åkte runt med dem ett tag! Efter att ha åkt runt så frisyrerna var helt busiga så hoppade vi av och styrde stegen mot en pizzeria! När vi var supermätta så gick vi till Kakan och la oss i hennes säng och värmde oss tills Christians kom och hämtade mig och skjutsade hem mig. Supermysig kväll! <3 


lite blåsigt vare!


Du gör mig sådär glad. <3

Jobbade ynka 4 timmar idag för att hjälpa till lite extra på morgonen när det kan bli lite tungt om man inte är nog många som jobbar. Så nu är jag redan hemma och har hela dagen framför mig, känns helt okej. Lyssnar på Melissa Horn och ska snart slänga i mig lite mat. Senare idag tänker jag dra iväg till min älskade Kaka, för nu saknar jag henne alldeles för mycket..! It will be awesome. <3 


du är underbar, my love :*



inte lika tungt och inte lika mycket ~



Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort
Det kommer svida till men jag behöver det

Sen kan vi låtsas att det va du som sa
Jag vill aldrig se dig mer

Jag hör ditt namn men det känns fortfarande
men inte lika tungt och inte lika mycket

Jag brukade låtsas
att det var jag som utnyttjade dig

~




Slutade jobbet klockan två, gick hem och sov till typ halv fem. Har fortfarande inte lämnat sängen, ehe. Måste duscha och måste äta men orkar verkligen ingenting. Usch så trött jag är. Om jag bara haft en dusch i lägenheten och slapp gå ner i källaren så hade det varit mer chill. Men nu så är jag mest opepp. 

I morgon är min lediga dag, den ska spenderas på sjukstugan i Djurås och sedan antagligen i Borlänge med Annika och Louise. Awesomeness. Skulle vilja byta ut hela min garderob men det har jag inte direkt råd med, höh. Får väl se om jag hittar några fynd eller om jag som vanligt bara handlar mat! ;)

puss ~

@work

På jobbet, igen.. Har lunchrast och är så enormt trött så sitter och halvsover så jag ska vara lite piggare sedan när jag ska assistera de boende. ^^' men det känns ändå skönt att få jobba och det är trivsamt att vara här. Men just precis idag hade det varit skönt att få spendera några mer timmar i sängen..

Nej dags att svepa i sig kaffet och piggna till!

Puss~


Känner mig ganska duktig ändå.

Har städat sedan jag kom hem från jobbet vid klockan ett ... är så SJUKT less på städning nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och ändå är det inte klart .. -.- långt ifrån. Lär ju superdupermega städa lägenheten nu när den snart inte är min längre .. Så då tar det tid. Men tänker att jag börjar lite smått nu så är det inte lika mycket att städa sen precis när jag flyttar ut. :') Sjuk tanke att om lite mindre än en månad så är jag Borlängebo och inte Vansbrobo.. 


Pausa.

Sitter på jobbet och vilar benen lite. Var på Aqua Nova igår med mamma, Jonas, Michaela, Crille, Mia, Simon och så tvillingarna :* huuur kul som helst! Tvillingarna var supernöjda när de fick busa runt som tokiga där inne och vi andra var nöjda att vi hade en anledning att sitta i barnpoolen (som var mycket varmare än resten av poolerna!) :')

På något vis lyckades Alicia ge mig ett brännmärke på låret med sin fot dock..?! Hur nu det gick till, men ont gör det!

Men idag är mina ben lite slut dock efter att ha sprungit runt där inne ^^ så nu längtar jag tills jag får sluta jobbet för dagen och åka hem :)


~


Trött i fötter.

Hemma efter en dag på jobbet. Fötterna och vaderna värker som efter en heldag på Kupolen.. Så enormt skönt att få komma hem och slänga sig i sängen en liten vända! Ska gå ner och duscha nu så jag slipper äckelkänslan jag får efter att ha jobbat en hel dag i kvav värme. Tur tanterna och gubbarna får mig att skratta och le under dagarna i alla fall, annars vore det jobbigt. ;) 

Det enda jobbiga nu är att jag har en ihärdig dum hosta som vägrar lämna mig ... och jag ska helst inte blanda min astmamedicin med min vakenhetsmedicin såatteh. Får helt enkelt dricka vatten hela hela tiden så jag slipper hosta lungorna ur mig. :') ehehe. Mediciner alltså. <3 -.-


busWilliam <3

To be real, it doesn't matter anyway.


you say you dream of my face
but you don't like me
you just like the chase
to be real, it doesn't matter anyway
~

Kärlek kärlek kärlek !

Nu har jag min dator igen efter att min syster lånat den ett tag och jag har varit för slö för att åka till Djura och hämta den.. (a) Men nu så är den tillbaka och jag kan äntligen ligga halvdöd i sängen efter ett jobbpass och lyssna på min töntiga musik på högsta volym. Love. :')

Igår var jag hem till Djura för att fira tvillingarna som blev 2 år den 5e juli. Helt. Sjukt. Kan inte förstå att det redan gått två år sedan de kom ut men samtidigt så känns det som om de funnits såååå mycket längre tid än det.. ? Kommer knappt ihåg hur livet var innan dem två haha. Galet, men det känns verkligen som om vår familj blev hel i och med att de blev till. :') mitt liv blev då mycket bättre, utan tvekan. De betyder obeskrivligt mycket för mig. <3


liten nyfödd William


en lite större William :*

liten nyfödd Alicia

en lite större Alicia :*

Skulle kunna ladda upp tusen bilder mellan dessa två stadier, men med mitt sega internet skulle det ta hela natten.. eheh. Det är i alla fall de finaste i mitt liv. <3 Älskar er så enormt mycket!


kärlek i massor

~





RSS 2.0